Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2014 - Anul XIX, nr. 296 (5805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protest

Foştii salariaţi ai filialei sucevene a societăţii Servicii Energetice Moldova au pichetat sediul Ministerului Economiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foştii angajaţi ai societăţii Servicii Energetice Moldova, societate care asigura mentenanţa sistemului de electricitate din cele şase judeţe ale regiunii de Nord-Est, aflată în prezent în lichidare voluntară, au desfăşurat acţiuni de protest în Capitală. Este vorba de 400 de foşti salariaţi, din care 77 din judeţul Suceava, care au pichetat ieri, între orele 12-16, sediile societăţii Electrica şi ale Ministerului Economiei. Angheluţă Zaharia, preşedintele Uniunii Sindicatelor din Moldova, cea care a organizat acţiunea de protest din Capitală, a declarat că oamenii sunt nemulţumiţi din cauză că au fost disponibilizaţi şi că nu şi-au mai primit drepturile salariale prevăzute în contractul de muncă.

„Oamenii au fost duşi cu vorba şi nu şi-au primit salariile de un an de zile. Au fost trimişi acasă fără nici un ban. Considerăm că cei de la Electrica sunt responsabili pentru managementul defectuos care a dus la lichidarea societăţii Servicii Energetice Moldova. Şi asta prin punerea unui manager neperformant care în mod voit a dus societatea la lichidare”, a declarat liderul de sindicat. Sindicaliştii au mai pichetat sediile Electrica şi ale Ministerului Economiei şi la finele lunii trecute. Angheluţă Zaharia a precizat că în funcţie de discuţiile din aceste zile cu factorii responsabili se va decide cu privire la mişcările de protest viitoare. Mai mult, a spus liderul sindical, se intenţionează şi depunerea de plângeri penale împotriva celor din conducerea Electrica. 

Servicii Energetice Moldova a intrat în lichidare în decembrie 2013. Societatea are sediul la Bacău şi filiale în toate judeţele din Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foştii salariaţi ai filialei sucevene a societăţii Servicii Energetice Moldova au pichetat sediul Ministerului Economiei.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Foştii salariaţi ai filialei sucevene a societăţii Servicii Energetice Moldova au pichetat sediul Ministerului Economiei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei