Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 dec 2014 - Anul XIX, nr. 286 (5795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Daruri

Deputatul PNL Ioan Balan şi Moş Nicolae au împărţit cadouri pentru câteva mii de copii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de copii din Suceava s-au bucurat sâmbătă seara de un spectacol de colinde şi de cadourile oferite de Moş Nicolae, cu sprijinul preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan. Veniţi singuri sau împreună cu părinţii sau bunicii, copii din zona centrală a Sucevei s-au adunat sâmbătă seara în faţa sediului PNL Suceava de pe strada Aleea Trandafirilor, acolo unde pe o scenă special amenajată a avut loc un concert de colinde şi muzică populară susţinut de tineri interpreţi populari, artişti ai Ansamblului „Străjăncuţa”din Straja, coordonat de Elisabeta Teleagă, dar şi de tânăra interpretă Andreea Chisăliţă. După spectacolul de colinde, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan le-a transmis tuturor celor veniţi la această acţiune să se bucure de un an nou cu bine şi să aibă sărbători fericite alături de cei dragi. „Bine v-am găsit aici, ca în fiecare an. Venim aici pentru a ne întâlni cu Moş Nicolae şi pentru a ne bucura de micile lui cadouri, şi ce e mai frumos decât să vedem părinţi şi bunici veniţi cu cei mici în braţe, şi copii care ne spun poezii şi colinde de Crăciun. Vă urăm sărbători fericite, să aveţi un an nou cu bine şi haideţi să ne bucurăm alături de copii atunci când îşi primesc darurile. La mulţi ani şi sărbători cu bine!”, le-a transmis Ioan Balan celor veniţi la evenimentul organizat în faţa sediului PNL Suceava. Ajutat de Moş Nicolae şi de membri ai organizațiilor de tineret şi de femei ale liberalilor suceveni, Ioan Balan a împărţit cadouri tuturor copiilor care au urcat pe scenă, unii dintre aceştia spunându-i moşului poeziile şi colindele pe care le-au învăţat la şcoală sau grădiniţă. Cei mici au primit din partea lui Moş Nicolae cadouri constând în sucuri, fructe şi dulciuri. De precizat că astfel de evenimente de Moş Nicolae au fost organizate şi în anii anteriori de deputatul Ioan Balan.

Acţiunea de sâmbătă a avut loc după ce vineri seara, câteva mii de copii din cartierul Burdujeni au primit la rândul lor cadouri constând în dulciuri, fructe şi sucuri din partea lui Ioan Balan şi Moş Nicolae. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Ioan Balan şi Moş Nicolae au împărţit cadouri pentru câteva mii de copii suceveni.
 Vizualizări articol: 2857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Deputatul PNL Ioan Balan şi Moş Nicolae au împărţit cadouri pentru câteva mii de copii suceveni3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei