Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 dec 2014 - Anul XIX, nr. 286 (5795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Tânărul care a abandonat un Audi A 8 şi a fugit în pădure, trimis în arest la domiciliu de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 24 de ani din comuna Straja care era căutat de poliţişti după ce a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj rutier, în timp ce conducea un Audi A 8, iar apoi a abandonat maşina şi a fugit în pădure, a ajuns, vineri noapte, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după care, sâmbătă, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au decis să-i impună măsura arestului la domiciliu.

Dănuţ Ursulean a fost identificat de poliţişti la domiciliu, unde a încercat să convingă că nu el s-a aflat la volan, ci fratele său. Poliţiştii nu au însă nici un dubiu că la volanul autoturismului Audi era Dănuţ Ursulean, care, în ziua urmăririi, joi, 4 decembrie, era filat pentru contrabandă.

 

A încercat să-şi scape fratele, dar s-a ales şi el cu dosar penal, pentru „mărturie mincinoasă”

Joia trecută, în jurul orei 15.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire, pe raza localităţii, unui autoturism Audi A 8, înmatriculat în Marea Britanie. Şoferul a refuzat însă să oprească la semnalul agenţilor şi a reuşit să-şi piardă urma. Ela rulat iniţialla volanul maşinii, iar după ce aceasta a derapat şi a intrat într-un şanţ, suspectul a fugit pe jos spre o zonă împădurită.

La puţin timp după ce şoferul a dispărut în pădure, la faţa locului şi-a făcut apariţia George Ursulean, în vârstă de 29 de ani, din Straja, fratele lui Dănuţ, care a declarat că el s-a aflat la volan. Poliţiştii au sesizat imediat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar după ce a efectuat audieri şi a analizat probatoriul procurorul de caz a decis ca George Ursulean să fie pus sub acuzare pentru infracţiunea de „mărturie mincinoasă”. Suspectul a ajuns în arestul IPJ pentru 24 de ore, după care, vineri, a fost lăsat în libertate, sub măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

 

Arestat la domiciliu 

Revenind la Dănuţ Ursulean, cel care, susţin anchetatorii, era la volanul autoturismului, acesta a stat tot 24 de ore în arest, doar că magistraţii au dispus ulterior măsura arestului la domiciliu. Judecătoria Rădăuţi a respins propunerea procurorului, de arestare preventivă, însă a dispus măsura arestului la domiciliu.

Acesta nu are voie să plece din locuinţa din Straja, iar dacă va încălca această măsura va fi arestat preventiv.

 

La 24 de ani, cu mai multe condamnări şi „expert” în curse de urmărire cu poliţia 

Deşi are doar 24 de ani, Dănuţ Ursulean are în spate un trecut infracţional destul de stufos.

El are permisul de conducere anulat după ce a fost condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul cu număr fals, dar şi pentru contrabandă.

Mai recent, în vara acestui an, acelaşi individ a fost protagonistul unei alte curse de urmărire, cu poliţiştii de frontieră. În luna iunie, conform anchetei poliţiştilor de frontieră, Dănuţ Ursulean a fost identificat în timp ce transporta ţigări de contrabandă în valoare de 86.000 de lei. Nici atunci suspectul nu a oprit la semnalul poliţiei şi a intrat cu maţina într-o zonă de pădure. După o urmărire de 6 kilometri în pădure, Ursulean a abandonat maşina de teren pe un vârf de deal, iar aceasta a luat-o la vale şi a acroşat autospeciala Poliţiei de Frontieră, care venea din urmă. Ursulean s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă şi distrugere.  De altfel, şi în anii anteriori, acelaşi Ursulean a mai fost implicat în curse de urmărire de acest gen, după ce a fugit de poliţişti. 

Pentru că a condus deşi avea permisul anulat, tânărul s-a ales cu încă un dosar penal, după urmărirea de joia trecută. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a abandonat un Audi A 8 şi a fugit în pădure, trimis în arest la domiciliu de judecători.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânărul care a abandonat un Audi A 8 şi a fugit în pădure, trimis în arest la domiciliu de judecători5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei