Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2014 - Anul XIX, nr. 276 (5785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Oferta turistică a judeţului Suceava a fost prezentată unui grup de oameni de afaceri şi lideri sindicali din Israel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava a fost prezentată unui grup de oameni de afaceri şi lideri de sindicat din Israel. Potrivit şefului Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dănuţ Burgheaua, Consiliul Judeţean a organizat în perioada 22 – 23 noiembrie 2014 un info-tur pentru un grup format din reprezentanţi ai unor asociaţii şi sindicate din domeniul medical, respectiv farmacie, kinetoterapie, policlinică şi radiologie, precum şi reprezentanţi ai unor tur-operatori de turism din Israel. Timp de două zile, aceştia au vizitat mai multe obiective turistice naturale şi antropice din judeţ, un accent deosebit punându-se pe vizionarea structurilor de primire turistică, a bazelor de agrement  şi de tratament balnear şi a pârtiilor de schi din judeţ. Dănuţ Burgheaua a precizat că în prima zi a info-turului, oamenii de afaceri şi liderii sindicali din Israel au vizitat stațiunea Gura Humorului, respectiv Pensiunile Perla Bucovinei, Popasul Domnesc și parcul Ariniș, iar apoi Centrul de ceramică neagră din Marginea şi Complexul Turistic Bucovina din Suceviţa.

În a doua zi a info-turului din judeţul Suceava au fost vizitate Cetatea de Scaun a Sucevei, după care delegaţia s-a deplasat spre staţiunea Vatra Dornei, unde a vizitat bazele de tratament ale hotelurilor Bradul - Călimani şi Dorna, precum şi structurile de cazare şi alimentaţie publică aferente.

„Întreaga delegaţie ne-a asigurat de faptul că vizita a fost una bine-venită și că vor promova destinația turistică Bucovina în rândul oamenilor pe care-i reprezintă, dar şi în pachetele turistice prezentate publicului evreu de către tur - operatorii din turism”, a declarat Dănuţ Burgheaua. El a mai spus că membrilor delegaţiei din Israel le-a fost prezentat un film referitor la potenţialul turistic al judeţului, le-au fost împărţite materiale de promovare turistică şi li s-au pus la dispoziţie pachete de servicii turistice propuse de tur - operatorii suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a judeţului Suceava a fost prezentată unui grup de oameni de afaceri şi lideri sindicali din Israel.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Oferta turistică a judeţului Suceava a fost prezentată unui grup de oameni de afaceri şi lideri sindicali din Israel4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei