Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 oct 2014 - Anul XIX, nr. 241 (5750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Liceul “Ion Luca” din Vatra Dornei se pregăteşte pentru Balul Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anul acesta, “evenimentul numărul 1 al toamnei, la Vatra Dornei”, aşa cum este supranumit, an de an, Balul Bobocilor de la Liceul “Ion Luca”, va avea loc mâine, de la ora 18.00, la Casa de Cultură “Platon Pardău”, bobocii şi organizatorii fiind, zilele acestea, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marea seară.

La fel ca în anul în care ei erau boboci, organizatorii de anul acesta au decis să selecteze doar şapte perechi, astfel încât nimeni să nu fie eliminat până la final, când fiecare pereche va primi câte un premiu. “Ni s-a părut mai corect aşa, faţă de munca pe care ei o depun premergător balului. Anii trecuţi erau situaţii în care, datorită unui start mai puţin reuşit pus, de cele mai multe ori, pe seama emoţiilor, bobocii să nu mai ajungă să prezinte juriului proba de aptitudini, cea care, în mod normal, ar trebui să le iasă cel mai bine”, ne-a declarat Loredana Costea, preşedinta comitetului de elevi de la liceul dornean, coprezentatoare a evenimentului de vineri seară.

Perechile finaliste sunt formate dinCiprian Grigoroaea și Raluca Pleşca, Sebastian Drăghici și Ada Bădulescu, Daniel Vasiluţ și Iasmina Străchinaru, Tiberiu Popescu și Alexandra Cîrceie, Vlad Luca şi Ioana Ujică, Petrică Şeşureac și Camelia Lucescu, Cosmin Mezdrea și Veronica Pilug, preselecţiile pentru alegerea celor mai buni boboci fiind extrem de dificile. “Au fost 132 de elevi din clasele a IX-a înscrişi la cele două etape premergătoare alegerii finaliştilor şi nu ne-a fost uşor să-i alegem pe cei 14, însă suntem convinşi că avem cea mai bună garnitură de boboci. Ne pregătim temeinic, e o muncă de echipă, suntem toţi pe baricade, care la sala de repetiţii, care după sponsorizări - şi le mulţumim din inimă celor care ne ajută - toţi organizatorii sunt activi, mai ales că mai avem doar câteva ore până să tragem cortina”, a completat la rândul său colegul de prezentare al Loredanei, Sorin Dobrincu.

Tema aleasă va fi “Back in time”, organizatorii păstrând secretă scenografia sau structura probelor, asigurându-ne, însă, că va fi unul dintre cele mai reuşite baluri de până acum.

Invitatul special de anul acesta va fi Liviu Teodorescu, protagonist al emisiunii “Vocea României”, dar şi al serialului “Pariu cu viaţa”, din postura de membru al LaLa Band.

Preţul biletului de intrare este de 18 lei, din care 3 lei vor fi donaţi proiectului pe care Grupul Vatra Dornei Tineret (VDT) îl va derula la Maternitatea Vatra Dornei, acela de construire a unei intrări separate pentru pacienţi. În ziua balului, biletul va costa 25 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceul “Ion Luca” din Vatra Dornei se pregăteşte pentru Balul Bobocilor.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Liceul “Ion Luca” din Vatra Dornei se pregăteşte pentru Balul Bobocilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei