Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 oct 2014 - Anul XIX, nr. 241 (5750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primarul PNL din Crucea, Dorin Rusu, s-a înscris în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL al comunei Crucea, Dorin Rusu, a părăsit acest partid şi s-a înscris în PSD, în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2004 care le permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul fără să-şi piardă funcţia. Decizia a fost anunţată de Dorin Rusu în cursul zilei de ieri, acesta precizând că împreună cu el au mai plecat la PSD alţi cinci consilieri locali ai PNL din Crucea, dintre care unul, Constantin Prahuza, este şi viceprimarul comunei. Primarul din Crucea a mai spus că decizia de a se înscrie în PSD au luat-o şi trei liberali care se aflau pe lista cu care USL a candidat în anul 2012 pentru Consiliul Local al acestei comune. De precizat că prin plecarea celor cinci consilieri locali în funcţie, PNL nu mai are în momentul de faţă nici un reprezentant în deliberativul comunei Crucea.

Contactat telefonic, Dorin Rusu ne-a declarat că a decis să se înscrie în PSD pe motiv că principalele obiective din programul cu care a candidat în anul 2012 din partea USL au fost realizate sau sunt pe cale de a se realiza.

„Vreau să menţionez în primul rând de modernizarea drumului Chiril – Rarău, o investiţie extrem de importantă pentru această zonă a judeţului. De asemenea, au fost reabilitate toate sălile de clasă de la şcoala din comună, iar în urma transferării la primărie a bazei sportive de la Compania Naţională a Uraniului am reuşit să începem modernizarea acestui obiectiv”, a spus Dorin Rusu. El a mai adăugat că un alt punct din programul cu care a candidat în anul 2012, şi anume transferul reţelelor de apă şi canalizare de la CNU la Primăria Crucea, ar urma să fie rezolvat anul viitor, când vor putea să înceapă şi lucrările de modernizare a acestor reţele.

Trebuie spus că până în momentul de faţă patru primari suceveni ai PNL s-au înscris în PSD, respectiv cel din Ostra, Ioan Oros, din Preuteşti, Ion Vasiliu, din Drăgoieşti, Vasile Petroaie, şi cel din Cornu Luncii, Gheorghe Fron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PNL din Crucea, Dorin Rusu, s-a înscris în PSD.
 Vizualizări articol: 2852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Primarul PNL din Crucea, Dorin Rusu, s-a înscris în PSD4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 oct 2014, 19:55:07
Antonescu , Joianis si Bleaga nu au facut altceva decat sa distruga opozitia in Romania si din PSD un megapartid.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei