Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2014 - Anul XIX, nr. 209 (5718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viteză şi lipsă de experiență

Şir de accidente cu morţi şi răniţi grav provocate de şoferi în vârstă de 18 şi 19 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism BMW, a provocat o tragedie după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit în plin un bărbat de 53 de ani, pieton, care se deplasa pe marginea carosabilului. Cumplitul accident s-a petrecut acum două zile, pe DJ 178, pe raza comunei Comăneşti. Această ultimă tragedie vine după ce alţi doi adolescenţi fără experienţă la volan au provocat accidente grave. În total, în interval de opt zile, trei şoferi în vârstă de 18 sau 19 ani au provocat accidente soldate cu doi morţi şi şase răniţi, din care trei grav.

 

Lovit în plin, din spate, de un BMW, la puţin timp după ce a plecat de la o pomenire

Duminică, în jurul orei 14.15, Grigore Sofian, în vârstă de 53 de ani, casier la Primăria Comăneşti, a ieşit din curtea unei gospodării, unde participase la o pomenire, şi s-a îndreptat spre casă, pe marginea DJ 178, principalul drum care traversează localitatea. La volanul unui autoturism BMW se afla Constantin Cazac, în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava, posesor de permis de conducere din 2013.

Conform anchetei poliţiei, „în timp ce conducea autoturismul, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a surprins şi accidentat mortal un localnic de 53 ani, care se deplasa, pe partea stângă a drumului, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul”. Violenţa impactului şi urmele de frânare le-au indicat anchetatorilor că şoferul circula cu viteză, însă acest aspect urmează a fi stabilit în urma expertizelor de specialitate.

 

Primarul din Comăneşti cere un radar pe raza localităţii

Şoferul în vârstă de 19 ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. Acestuia i s-au recoltat ulterior şi probe biologice de sânge. El va fi cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Primarul comunei Comăneşti, Grigoraş Păstrăv, a avertizat că pe DJ 178, pe raza localităţii, se circulă cu viteze mari, drumul fiind puţin circulat, iar accidentul de duminică nu este primul de acest gen, fiind doar cel mai dramatic din cele care s-au mai înregistrat.

„Se circulă cu viteză exagerată, am făcut demersuri la poliţie şi am cerut ca un radar să acţioneze şi pe aici, pentru a nu se mai repeta astfel de tragedii”, a declarat primarul.

 

Accidente cumplite provocate în ultimele zile de şoferi în vârstă de 18 şi 19 ani

Pe 2 septembrie, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Voitinel, care se deplasa la volanul unui autoturism Ford Galaxy pe DN 2K, pe raza comunei Iaslovăţ, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă la stânga, moment în care a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieşit în afara drumului, s-a izbit de malul şanţului, după care s-a răsturnat. În maşină era trei tineri, şoferul de 19 ani, fratele său cu un an mai mic şi încă un adolescent în vârstă de 17 ani. Toţi trei au ajuns cu leziuni foarte grave la Spitalul Judeţean Suceava, având nevoie de zeci de îngrijiri medicale şi existând riscul de a rămâne cu sechele.

Pe 30 august, un şofer în vârstă de 18 ani, cu permis de conducere de o lună de zile, a provocat o tragedie pe strada Argestru de la intrarea în municipiul Vatra Dornei dinspre Iacobeni. Şoferul, care conducea un Opel Tigra, a scăpat volanul de sub control într-o curbă, maşina lovind scheletul unui panou publicitar, iar apoi răsturnându-se. În urma acestui accident, o tânără de numai 18 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a încetat din viaţă, iar alţi trei tineri, printre care şi şoferul, au fost răniţi uşor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şir de accidente cu morţi şi răniţi grav provocate de şoferi în vârstă de 18 şi 19 ani.
 Vizualizări articol: 8125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şir de accidente cu morţi şi răniţi grav provocate de şoferi în vârstă de 18 şi 19 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sistem romanesc! trimis de
( 9 sep 2014, 11:45:12
acesti rahati cu ochi care au facut scoala de soferi in democratie ar trebui reverificati si pusi la zid, cum au obtinut permisul. Suceava e plina de asemenea specimene meschine si oribile. ca isi rup ticalosii gatul, nu e nici o pierdere, necazul este ca omoara oameni nevinovati. rusine Romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei