Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2014 - Anul XIX, nr. 209 (5718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Prevestiri

Elena Udrea l-a vizitat aseară pe starețul sucevean care a prezis că ea va deveni preşedintele României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PMP, Elena Udrea, l-a vizitat, aseară, pe stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, părintele Ioil, care i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie. Aflată în vizită la Suceava, după ce s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi PMP la Cetatea de Scaun a Sucevei, Elena Udrea a declarat că merge la mănăstire să-l întâlnească pe stareţ deoarece a aflat ceea ce acesta a „prevestit” şi vrea să-l întâlnească. „Am văzut previziunea acestuia şi având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru - de asta sunt în competiţie, o să mergem până acolo. Când vine de la un om atât de credincios are altă greutate”, a declarat Elena Udrea.

Starețul Ioil, în vârstă de 85 de ani, trăieşte într-o colibă săpată în pământ şi a ridicat trei biserici. El i-a prezis şi lui Ion Iliescu că va ajunge președinte al României, iar acum susține că i s-a arătat într-o carte că viitorul președinte al ţării va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

”Viitorul președinte al țării va fi o femeie și va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar așa mi-a arătat. Așa apare scris și va fi sprijinită, așa cum se știe, de Traian Băsescu. Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situației dintre Rusia și Ucraina. Nu va fi ușor pentru noi. Nu va fi bine”, a declarat părintele Ioil, citat de presa locală.

 

Elena Udrea s-a fotografiat la „Cancelaria Domnească”

În Cetatea de Scaun, însoţită de preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, vicepreşedintele Ovidiu Milici şi de alţi lideri locali, Elena Udrea s-a fotografiat la intrarea în „Cancelaria Domnească”, a susţinut o conferinţă de presă în curtea interioară, a vizitat cetatea şi s-a fotografiat cu turiştii sau localnicii care se aflau în cetate, la solicitarea acestora.

În cadrul conferinţei de presă, candidata la preşedinţia României a declarat că, dacă va câştiga alegerile din noiembrie, nu Traian Băsescu va fi opţiunea ei pentru ocuparea funcţiei de şef al Guvernului. „Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de preşedinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administraţiei, deci nu-şi doreşte să fie prim-ministru. În al doilea rând, pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. Eu sunt convinsă că în viitoarea majoritate parlamentară sunt oameni care pot ocupa funcţia. În opinia mea şi în opinia multora, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun pentru că are o experienţă de 10 ani în  administraţie, dar cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun”, a declarat Elena Udrea, în conferinţa de presă.

 

Elena Udrea: „Nu aveţi dumneavoastră în Moldova sloganul <Încearcă şi cu o femeie>”?

Întrebată care va fi, în viziunea ei, viitoarea majoritate parlamentară, Udrea a răspuns că va fi formată „din toţi oamenii de bună credinţă din Parlament, cei care vor vrea să vină lângă un preşedinte puternic, cu un proiect de ţară care să însemne o Românie frumoasă, în care oamenii să zâmbească pe stradă, aşa cum zâmbesc cetăţenii europeni din celelalte ţări unde viaţa este mai uşoară decât la noi, cu oameni cărora să nu le mai fie teamă de ziua de mâine, de spitalele, de şcolile din România, să nu le mai fie teamă cu nu mai au locuri de muncă sau că nu-şi pot finanţa afacerile. O Românie în care oamenii să se gândească cu optimism la viitor, să fie pozitivi şi plini de speranţă”.

Pe lângă motivele enumerate anterior, Udrea a mai spus că Traian Băsescu nu este interesat de funcţia de premier şi pentru că va avea „foarte multe lucruri de făcut”. „Este un personaj extrem de relevant şi important în plan extern, cu siguranţă va putea să rămână în zona aceasta de consiliere, pe politică externă, pe politică militară”, apreciază liderul PMP.

Aceasta nu a exclus ca viitorul premier al României să fie o femeie, apreciind că ţara are nevoie de o schimbare de drum, nu de direcţie. „Direcţia este cea bună, drumul trebuie schimbat. Şi cea mai mare schimbare pe care România o poate avea este să aibă preşedinte o femeie. Nu aveţi dumneavoastră în Moldova sloganul <Încearcă şi cu o femeie>”?

 

Campania electorală va fi „bezmetică, haotică şi periculoasă”

În ceea ce priveşte campania electorală pentru prezidențiale, Elena Udrea a prognozat-o ca „bezmetică, periculoasă, haotică”, arătând că „iresponsabilii” Tăriceanu şi Ponta flutură ideea suspendării din funcţie a preşedintelui României.

„Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru că nu e nimic amuzant aici, Tăriceanu şi Ponta, cum flutură iarăşi ideea suspendării şi înţeleg că au avansat azi pe această idee, campania electorală va fi bezmetică, periculoasă, haotică. Periculoasă pentru România pentru că nu mai poate fi vorba măcar de iresponsabilitate. Să fie nebunie? Să vrei să-l suspenzi pe preşedintele României cu două luni înainte de terminarea mandatului? Care să fie logica?”, s-a întrebat liderul PMP.

Ea a apreciat că acţiunea de suspendare a președintelui a fost declanșată când România este într-un context internaţional instabil din punct de vedere politico-militar, ţara fiind la graniţa unui conflict militar, „unde se întâmplă o agresiune a Rusiei asupra Ucrainei”.

„Abia ne-am întors de la NATO, unde am obţinut garanţii suplimentare de securitate prin înfiinţarea acelui comandament NATO pe teritoriul României, că în ţară unii strigă să-l suspendăm pe preşedintele României. Ce or zice cei din afară, că suntem o ţară de nebuni”, a spus Elena Udrea.

 

Suspendarea lui Traian Băsescu ar avea ca motiv, crede Udrea, graţierea lui Voiculescu

Liderul PMP a afirmat că se aşteaptă ca în perioada în care Traian Băsescu ar fi suspendat, cel care va prelua funcţia de preşedinte interimar al României să graţieze anumite persoane, între care Dan Voiculescu.

„Mă aştept ca în situaţia în care Traian Băsescu va fi suspendat, în perioada de suspendare, chiar să vedem graţieri din partea domnului Tăriceanu. Adică domnul Tăriceanu, ca să facă pe plac trustului domnului Voiculescu, ar fi în stare inclusiv să-l graţieze pe aceasta. Adică dacă eşti tu în stare să-l suspenzi pe preşedinte dintr-o dată, de ce nu ai face şi asta?”, a spus Udrea. Ea crede că în perioada aceasta se vor petrece lucruri periculoase şi grave pentru ţară.

„Se vor întâmpla lucruri periculoase, lucruri grave, dar probabil că sunt ultimele două luni de nebunie ale acestor oameni, pentru că votul românilor cu siguranţă îi va sancţiona. S-au săturat românii de atâta lipsă de responsabilitate, de atâta lipsă de luciditate la liderii care conduc astăzi ţara din partea USL”, a conchis Elena Udrea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea l-a vizitat aseară pe starețul sucevean care a prezis că ea va deveni preşedintele României.
 Vizualizări articol: 6129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 18 voturi
Elena Udrea l-a vizitat aseară pe starețul sucevean care a prezis că ea va deveni preşedintele României2.2518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 sep 2014, 16:53:00
homosexualu asta e un fel de mama omida ? ziaristi de doi lei mi se face scarba pe zi ce trece de articolele astea imbecile
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 9 sep 2014, 23:39:44
"anonanymausii" de felul lor sant cam sandilai.Toti tiriplicii care nu au vazut in viata lor "pasarica" sant fanii cucului.Valeuuu adolescenti intarziati vai de capu vostru.
2.   Coment trimis de
( 9 sep 2014, 17:32:01
Nu-i de mirare,totu-i posibil.În România,imposibilul poate fi posibil.
3.   ... trimis de
( 9 sep 2014, 21:38:53
Prezicerea mea este ca d-na Udrea va deveni presedintele Uniunii Europene.
P.S. Astept sa ma viziteze intr-o seara si pe mine cand nevasta e plecata.
3.1  RE: ... trimis de
( 9 sep 2014, 22:02:48
Cel mai probabil va deveni președinta Norvegiei!
Sara asta nu cre' că vini la tini, stă să vadă ce-o mai ghisa 'ceala...
3.2  RE: ... trimis de
(10 sep 2014, 09:51:48
Ce sa faci daca pupaza blonda nu s-a deghizat fizic si spiritual in stil popular. Daca isi punea o ie , isi tragea si-o taista era mai “po ☭ ra
3.3  RE: ... trimis de
(10 sep 2014, 09:55:16
Ce sa faci daca pupaza blonda nu s-a deghizat fizic si spiritual in stil popular. Daca isi punea o ie , isi tragea si-o taista era mai “popullara”. Pacat, mare pacat, alea bune “n-are noroc”.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei