Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2014 - Anul XIX, nr. 209 (5718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da' fotbal când jucăm?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Da, am câştigat. Da, a fost „o victorie de trei puncte” (!?), cum a grohăit comentatoru' lu' Peşte al TVR, la interviul de după meci cu Maricica. Apropo: dacă tot s-au inventat şi victoriile de 2, 1 sau 0 puncte, s-ar fi cuvenit ca măcar în engleză acelaşi individ să poată bolborosi ceva cât de cât inteligibil, şi nicidecum să-l ia încă de la început pe Ranieri cu „Hello, Mister!”. E un mister pentru mine cum reuşeşte ditamai instituţia să-i adune în Redacţia Sport pe toţi neisprăviţii, de zeci de ani încoace. Vi-i mai amintiţi pe numiţii Anton Groman (analfabetul cu rugby-ul), pe Emanuel Valeriu, turnător cu acte-n regulă, odihnească-se în pace, pe Ionel Stoica zis „Chioln”, că aşa-i ieşea pe gură oraşul ăla nemţesc, şi pe încă mulţi alţii? În sfârşit, să ne ocupăm de fotbal, nu de paraziţi. Aşadar, România a debutat cu victorie la ipoteticul favorit al grupei de calificare, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Ca bonus, Ungaria, cea cu care, tot ipotetic, trebuia să ne batem pentru locul 2, cel care duce şi el direct în turneul final, a luat-o acasă, scor 1-2, de la Irlanda de Nord. Inutil să mai spun că Ungaria a fost perfect penibilă, Irlanda de Nord profitând, la golul decisiv, şi de brambureala permanentă din apărare, dar şi de inferioritatea numerică a gazdelor. Dacă vorbim despre inferioritate, atunci s-ar cuveni să lăudăm Naţionala noastră care a reuşit, preţ de aproape o repriză, să nu ia gol jucând în zece. Dincolo de tâmpenia nemărginită a lui Marica, se cuvine să arătăm, pentru a fi fair până la capăt, că Grecia n-a jucat absolut nimic. Nici în superioritate n-a avut vreo ocazie mai acătării, bara aia din final fiind mai degrabă rezultatul unui moment de visare al apărării noastre. România n-a jucat nimic, norocul nostru fiind că Grecia a jucat încă... mai nimic! Aşa cum se arată lucrurile, probabil că ne calificăm lejer. Da' fotbal când o să jucăm?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da' fotbal când jucăm?.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Da' fotbal când jucăm?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand? trimis de
( 9 sep 2014, 22:19:37
Raspunsul e simplu, cand avem cu cine. Nu adversari, ca de aia sunt destui si valorosi, ci jucatori romani care sa merite sa joace in nationala Romaniei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei