Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2014 - Anul XIX, nr. 209 (5718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport şi comunicare

Silvicultorii suceveni s-au remarcat la tenis de masă, table şi fotbal, la o competiție internațională a sindicatelor silvice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii Direcţiei Silvice Suceava au demonstrat că sunt într-o bună formă fizică şi au stofă de campioni la mai multe activităţi sportive, într-o competiţie internaţională, la care au participat aproximativ 300 de silvicultori din şapte ţări.

Manifestările Internaţionale ale Silvicultorilor, organizate de Confederația şi de Federația Sindicatelor Silva, s-au desfăşurat în perioada 4-7 septembrie, la Băile Felix, reunind silvicultori din România, Polonia, Bosnia-Herţegovina, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova şi Turcia.

În programul manifestărilor au fost cuprinse atât jocuri sportive, cât şi seminarii pe teme silvice, la discuţii participând atât cei aflaţi la conducerea Consiliului Silvicultorilor Europeni, cât şi experţi forestieri din Europa şi specialişti silvici din toate ţările menţionate.

În cadrul competiţiilor sportive, silvicultorii suceveni s-au remarcat la fotbal, tenis de masă şi table.

Mai exact, aceştia au ocupat locul I la campionatul de tenis de masă, prin pădurarul Vasile Vlăişan, din cadrul Ocolului Silvic Falcău, locul II la campionatul de table, prin inginerul Nicolae Andronic, din cadrul DS Suceava, dar şi un merituos loc IV în campionatul de fotbal, considerat an de an cea mai mare provocare, la care s-au înfruntat 18 echipe din şapte ţări.

„În finala mică am pierdut în faţa echipei DS Vrancea, dar anul trecut am ocupat locul III în campionat, după ce am bătut echipa Ungariei”, a explicat Cezar Tulbure, şeful Biroului de Pază a Pădurilor, care s-a ocupat de coordonarea delegaţiei sucevene participante la campionatul internaţional.

Decernarea premiilor a fost făcută în prezenţa secretarului de stat al Departamentului Ape şi păduri, suceveanul Cătălin Diaconescu, precum şi a directorului general al Regiei Naţionale a Pădurilor, dr. ing. Adam Crăciunescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvicultorii suceveni s-au remarcat la tenis de masă, table şi fotbal, la o competiție internațională a sindicatelor silvice.
 Vizualizări articol: 1951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Silvicultorii suceveni s-au remarcat la tenis de masă, table şi fotbal, la o competiție internațională a sindicatelor silvice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei