Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lucrări întârziate

Zeci de familii lăsate două zile fără apă rece, în cartierul Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru câteva zeci de familii din cartierul sucevean Iţcani, o întrerupere anunţată a apei reci pentru o perioadă de aproximativ 11 ore s-a transformat în două zile de stat „pe uscat”, fără un strop de apă la robinete.

Cauza prelungirii neanunţate a perioadei de sistare a asigurării apei potabile pe strada Gheorghe Doja, de la intersecţia cu strada Mitocelului până la intersecţia cu strada Dumitru Dacian, o reprezintă întârzierea celor de la Pfeiffer de a executa o parte din lucrările programate.

Aşa se face că, deşi apa rece ar fi trebuit să revină la robinetele familiilor din zonă încă de marţi seara, miercuri după-amiază, acestea erau în continuare complet uscate.

Culmea e că la ACET nu se ştia nimic de această oprire a apei potabile, sau mai exact de prelungirea perioadei de sistare a acestui serviciu pentru zeci de familii, iar oamenii din zonă, răbdători, au tot sperat că apa va reveni, fără să mai sune la dispeceratul ACET.

Numai că, deşi cei de la Pfeiffer au lăsat atâtea familii fără pic de apă pe o vreme caniculară, deşi lucrarea respectivă trebuia să fie tratată ca o urgenţă, ieri după-amiază, în jurul orei 15.00,în zona afectată putea fi văzut la lucru un singur muncitor.

Conform estimărilor responsabililor de lucrare, apa trebuia să revină la robinetele celor de pe Gheorghe Doja ieri în jurul orei 17.00, dar nimeni nu garanta că acest nou termen putea fi respectat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de familii lăsate două zile fără apă rece, în cartierul Iţcani.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de familii lăsate două zile fără apă rece, în cartierul Iţcani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Itcani trimis de
(14 aug 2014, 15:41:33
Domnule primar,domnule Ioan Lungu,Maistre...vino si vezi dracului odata cum monteaza firma din Cajvana tevile de apa rece in Itcani,vino si vezi cum lucreaza fara proiect si fac cate trei gauri pana se elucideaza cu ce tevi s-au intersectat...mantuiala mantuielii...vii pe aici numai cand ai nevoie de voturi,ai comndat asfalt numai pe str.Campului unde sta cuscru tau si marea pleiada de adventisti...chiar daca ai luat spaga de la austrieci,revino-ti si trimite o comisie sa verifice lucrarile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei