Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Stradă asfaltată de urgenţă, pentru a fi descongestionat traficul rutier din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din principalele artere de acces în municipiul Suceava, strada Grigore Alexandru Ghica, care reprezintă singura poartă de intrare în oraş dinspre Rădăuţi şi Siret, a fost asfaltată de urgenţă, marţi noapte.

Lucrarea de asfaltare a vizat o porţiune de stradă care a fost puternic afectată de lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare din cadrul programului de POS Mediu.

„Acea stradă reprezintă singura variantă de acces rutier în Suceava dinspre Rădăuţi, iar în ultima vreme, pe fondul creşterii numărului de maşini care tranzitează Suceava, odată cu întoarcerea acasă a celor plecaţi la muncă peste hotare, zilnic se creau acolo blocaje rutiere, din cauza stării precare a drumului,” a explicat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

În urma discuţiilor purtate de acesta cu constructorii, marţi noapte, în jurul orei 02.00, au fost asfaltate zonele afectate de lucrările de apă-canalizare, în special subtraversările, care, deşi erau acoperite cu balast, acţionau ca adevărate piedici în trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă asfaltată de urgenţă, pentru a fi descongestionat traficul rutier din Suceava.
 Vizualizări articol: 3288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Stradă asfaltată de urgenţă, pentru a fi descongestionat traficul rutier din Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Made in romania.. trimis de
(14 aug 2014, 11:34:18
dupa ce mii de suceveni si-au rupt rotile in santurile alea...
dupa ce mii de suceveni au umplut frigiderele celor de la primarie..
dupa ce mii de suceveni au stat in trafic...
vine ponta si se fac minuni..mai fir.ar sa fie... da doamne sa vina ponta zilnic la suceava ca.i platim noi naveta
1.1  RE: Made in romania.. trimis de
(14 aug 2014, 16:34:50

Liderului grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, George Scutaru :

,, ii solicit lui Victor Ponta, in calitatea sa de presedinte al PSD si lider al coalitiei de guvernare, sa solicite majoritatii, care il sustine in functia de prim-ministru, sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul legii amnistiei si gratierii pentru a fi respins definitiv. Ponta trebuie sa dovedeasca la inceputul lunii septembrie, cand Parlamentul isi reia activitatea, ca nu doseste legea amnistiei si gratierii pentru a fi adoptata dupa alegerile prezidentiale, ca sa-l elibereze pe Dan Voiculescu si sa anuleze practic toate anchetele anti-coruptie aflate in derulare. Ponta trebuie sa spuna de ce PSD se opune ca legea amnistiei si gratierii sa fie respinsa", scrie Scutaru.
2.   Vine ortodoxul tarii trimis de
(14 aug 2014, 14:26:37
Minune mare,vine la Suceava primul ortodox al tarii Ponta.Si s-a si intamplat prima minune.S-a asfaltat(ma rog s-a carpit)strada Grigore Alexandru Ghica NOAPTEA si LA URGENTA.Asa ceva ,Doamne iarta-ma si sa zici ca nu crezi in minuni.Mai urmeaza vopsirea in verde a copacilor si aducerea a mii de muncitori in salopete albastre in zona industriala a orasului care duduie precum duduie cresterea economica din vremea lui Ponta.
3.   Vine ortodoxul tarii trimis de
(14 aug 2014, 14:38:20
La două zile după lansarea oficială a candidaturii pentru funcţia de preşedinte al României, cu tema apartenenţei sale la religia ortodoxă în prim-plan, premierul Victor Ponta a semnat o ordonanţă de urgenţă prin care aproape 19.000 de cântăreţi în biserici sunt repuşi pe statele de plată ale Consiliilor Judeţene în condiţiile în care erau, potrivit Guvernului, la un pas de concediere. Actul normativ a fost aprobat pe 31 iulie, fără dezbatere publică .Rapoarte ale Curţii de Conturi din 2011 şi 2012 au emnalat ca plăţi ilegale sumele transferate bisericilor de la Consiliile Judeţene pentru salariile cântăreţilor.Noroc ca a venit ortodoxul ,a dat cu tifla Curtii de Conturi si a aprobat banii pentru bietii cantareti care isi uzeaza corzile vocale si sanatatea in biserici pe banii nostrii.Si ce vor ciripi cei 19000 de cantareti la slujbele de duminica:Votati-l pe sfantul Ponta la presedentie ca el ne da noua moka painea noastra cea de toate zilele(sau cozonacul ma rog,si un kil de vin daca se poate).
3.1  RE: Vine ortodoxul tarii trimis de
(14 aug 2014, 16:21:15
Paina aia cu TVA de 9%, dar care a avut un pret mai mic doar 1 saptamana dupa reducerea TVA, acum fiind la acelasi pret cum era cu TVA de 24 %. Dar prostii...
4.   Romania a intrat in recesiune economica trimis de
(14 aug 2014, 17:20:39
Am inteles de ce vine premierul la Suceava.Sa ne spuna personal ca Romania a reintrat in recesiune economica dupa doua trimestre consecutive cu scadere economica. INS a ascuns datele, Eurostat le-a facut publice.Cea mai neagra veste pentru Romania: economia a intrat in recesiune, dupa ce doua trimestre consecutive (Trimestrul 1 si Trimestrul 2 din 2014) au inregistrat contractie economica.
Cele mai importante evenimente cu impact negativ asupra economiei in anul 2014:
Taxe si impozite crescute pentru companii si consumatori. Celebra taxa pe stalp (taxa pe constructiile speciale) si acciza suplimentara pe combustibil au fost criticate de toti jucatorii economici. De exemplu, Petrom - cea mai mare companie autohtona - a anuntat ieri o scadere semnificativa a vanzarilor si a profitului, blamand exact cele doua taxe suplimentare introduse de Guvernul Ponta
- Nerealizarea veniturilor prognozate de Guvern. Acest fapt s-a transferat in scaderea investitiilor facute de stat in economie, cu efect pe orizontala
- Investitiile straine directe au scazut in primul semestru cu 10% fata de perioada similara din 2013 (date BNR).
- Situatia foarte slaba in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene. In prima jumatate a acestui an, Romania a cerut de la Bruxelles doar 2,56% din fondurile structurale alocate pe perioada de programare 2007-2013
4.1  RE: Romania a intrat in recesiune economica trimis de
(14 aug 2014, 17:53:21
Vai , vai, vai urla talharii la drumul mare, a intrat Romania in recesiune. Numai voi ba securistilor santeti in stare sa luati inca vreo 30 de miliarde imprumuturi sa salvati tarisoara asta oropsita.Vai vai cu "mormanu" asta de bani ati avea din ce fura la greu si sa dati firmituri la nedecisi sa-i alifialti la clubul celor care stau in 4 labe pe bani.
4.2  RE: Romania a intrat in recesiune economica trimis de
(14 aug 2014, 19:45:39
A vazut iar rosu!
4.3  RE: Romania a intrat in recesiune economica trimis de
(14 aug 2014, 20:44:57
Lasa ma ingustule ca johanes al vostru pe care ati inceput sa-l tot plimbati ca un bovis tras de lant o sa aiba onoarea in aceasta campanie sa vada rosu de multe ori inaintea ochilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei