Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Întăriri: fiecare-n felul ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Alaltăieri am aşteptat cu emoţie Supercupa Europei, fiindcă tare mă preocupa dacă noile achiziţii, Kroos şi Rodriguez, au reuşit să se integreze în mecanismul Real-ului. Răspunsul a venit în două tranşe. Mai întâi Kroos a avut vreo trei deposedări aproape artistice, urmate de o lansare a extremei stângi, prin minutul 12, cu o pasă aşezată pe bocancul destinatarului, de vreo 60 de metri, cu care prilej m-a câştigat definitiv, făcându-mă să uit că Di Maria fusese uitat de Ancelotti pe bancă. Kroos a jucat de parcă toată viaţa lui de fotbalist şi-a petrecut-o pe Bernabeu. Celălalt „new entry”, Rodriguez, dimpotrivă: la prima atingere i-a pus pe adversari în poziţie de gol, iar la a doua, trasă la xerox, l-a salvat o intervenţie genială a lui Pepe, parcă. Uşor-uşor a început însă să „simtă” mingea, iarba, atmosfera, ba a dat şi un şut tot aşa, parat cu mult noroc de Beto, portarul Sevillei, pe care colegul lui de la naţionala Portugaliei, CR7, nu mai prididea să-l mângâie la sfârşitul tărăşeniei... după ce avusese grijă să-i înfigă două bucăţi, una mai frumoasă decât cealaltă! A fost un meci frumos, de vară, în care însă diferenţa de clasă a fost uriaşă. Aşa cum arată acum, Real probabil că va defila întreg sezonul prin toate competiţiile. O echipă care-i ţine pe bancă pe Khedira (campion mondial!), Marcelo şi Di Maria e de speriat. În plus, dacă Iker are de gând să apere ca alaltăieri, fundaşii n-au decât să-şi continue tradiţionalul somn... sau să stea mai mult prin careul ălălalt, ca Ramos. Dar nu numai Real se întăreşte, ci şi Steaua. După chestia cu Hamza (cine-i ăsta, dom'le, vreun Bale, vreun Lewandowski, de nu-şi dau rând Balcanii să-l vândă şi să-l cumpere!?), Steaua s-a reorientat: cică vine iar Piovaccari: Sampdoria nu-l vrea, iar toţi cei cu care s-a negociat, nici atât. La Steaua e văzut ca speranţa supremă. Fraţilor, vă daţi seama unde ne aflăm?
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întăriri: fiecare-n felul ei.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Întăriri: fiecare-n felul ei3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei