Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune de amploare a poliţiştilor suceveni, cu percheziţii şi suspecţi reţinuţi

Joi, 14 August 2014 (16:01:18)
Peste 100 de poliţişti au participat la o acţiune de amploare în perioada 13-14 august pentru identificarea mai multor persoane bănuite de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile.Au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare şi descinderi în locaţii de pe raza municipiului Suceava, oraşului Frasin, comunelor Şcheia, Drăguşeni, Arbore, Vama. În urma acţiunilor desfăşurate a fost obţinut material probator în peste 50 de furturi, 5 tâlhării, fapte de contrabandă şi fapte la regimul armelor şi muniţiilor.Au fost reţinute 5 persoane, au fost confiscate 2 arme şi 24 piese de muniţie, 16 litri de alcool de contrabandă, 4.600 de pachete de ţigări de contrabandă, au fost recuperate bunuri furate şi au fost ridicate mai multe arme albe. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au prins în flagrant pe Vasile I., de 63 ani, din localitatea Drăgușeni, în timp ce proba în grădină o armă letală deținută ilegal.Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. În cauză s-a întocmit dosar penal.Tot în cadrul acţiunii, în două cauze privind infracțiunile de furt din societăţi comerciale din comuna Arbore, au fost identificate în urma descinderii poliţiştilor persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv Vasile P., de 21 ani, din comuna Gurghiu, judeţul Mureş, și P.V., de 15 ani, din localitate. Cei doi au fost reținuți pentru 24 ore, urmând să fie prezentați la Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.Alte cinci percheziţii domiciliare au fost desfăşurate de poliţiştii judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava pe raza comunei Vama, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Vatra Dornei, în mai multe dosare privind furturi din locuinţe. Vizate au fost mai multe persoane din comuna Vama bănuite de furt, respectiv Marinel P., de 24 de ani, Valentin S., de 29 de ani, şi Teodor C., de 25 de ani. În urma percheziţiilor au fost ridicate: o motocicletă sustrasă la 08.06.2014 din locuința unui bărbat din orașul Broșteni, două aparate de sudură, o motopompă, mai multe aparate electrice utilizate în domeniul construcțiilor; o armă cu glonț, letală, tip pistol – care era deținută în afara cadrului legal de către P. Marinel; un număr de 6 obiecte contondent/tăietoare tip sabie.Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat alte două percheziţii pe raza municipiului Suceava şi a oraşului Frasin. A fost vizat un bărbat în vârstă de 61 de ani bănuit de contrabandă cu ţigarete şi alcool. La domiciliul acestuia, dar şi la un magazin pe care îl deţine în Frasin, au fost descoperite şi ridicate 92.260 ţigarete de contrabandă şi 16 litri de alcool de contrabandă. Persoana în cauză a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de amploare a poliţiştilor suceveni, cu percheziţii şi suspecţi reţinuţi.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Acţiune de amploare a poliţiştilor suceveni, cu percheziţii şi suspecţi reţinuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei