Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2014 - Anul XIX, nr. 186 (5695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Controale

Peste 300 de maşini ale „stranierilor”, verificate în trafic de Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a demarat, de săptămâna trecută, acţiuni de control care au ca tematică verificarea maşinilor înmatriculate în alte state, în condiţiile în care majoritatea sucevenilor care lucrează în afara ţării sunt în această perioadă acasă, în concedii. O acţiune de control de acest gen a fost organizată săptămâna trecută, Poliţia Rutieră acționând împreună cu un echipaj al Registrului Auto Român (RAR) şi verificând 311 maşini înmatriculate în alte state.

Comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a declarat: “A fost verificată pe de o parte stare tehnică a maşinilor de către echipajul RAR, în timp ce poliţiştii rutieri au verificat valabilitatea permiselor de conducere, a asigurării obligatorii şi a altor documente”. El a arătat că maşinile cu numere străine au fost verificate cu prioritate, însă în paralel au fost controlate şi alte vehicule, în total fiind trase pe dreapta 599 de maşini.

Au fost aplicate 156 de amenzi, din care 63 unor şoferi care conducea maşini înmatriculate în alte state. Printre altele, au fost reţinute patru permise de conducere, din care două pentru viteză excesivă, unul pentru depăşiri neregulamentare şi unul pentru alcoolemie, şi şapte certificate de înmatriculare, două pentru lipsa ITP, unul pentru lipsă asigurare RCA şi restul pentru defecţiuni tehnice sau noxe peste limita legală.

Recent, chestorul general Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, a anunţat prelungirea amplei acţiuni de control „Blocada 2014” şi în luna august, cu accent pe filtre rutiere, în contextul creşterii valorilor de trafic pe arterele rutiere.

În aceste condiţii, în următoarea perioadă, acţiunile de control de acest gen vor fi repetate,  a anunţatşeful Serviciului Rutier Suceava.

Sucevenii veniţi acasă în concedii în luna august au fost implicaţi în anii anteriori în numeroase accidente rutiere grave, astfel că prin aceste acţiuni de control se încearcă prevenirea evenimentelor nedorite.

În august 2014, până acum, s-a înregistrat un accident rutier mortal cu o maşină înmatriculată în Marea Britanie (accident petrecut pe 1 august, pe DN 29, la Dumbrăveni, în care un tânăr a murit, iar soţia sa a fost rănită grav), plus alte câteva accidente rutiere uşoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de maşini ale „stranierilor”, verificate în trafic de Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 3509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de maşini ale „stranierilor”, verificate în trafic de Poliţia Rutieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hoti la drumul mare trimis de
(13 aug 2014, 21:46:10
de ce se sparg bucsele ,pivoti, din cauza drumului s-au al soferului ca le schimba doar o data pe luna,
2.   Comentariu trimis de
(13 aug 2014, 22:52:26
Ceva prin care sa le testati si neuronii acestor indivizi nu aveti , ca majoritatea cocalari sadea, sunt sub orice critica la volan, nu respecta nici o regula, ei sunt ''jmekerii'' soselelor, nu e zi data de la Dumnezeu sa nu vad un accident ,in care sa fie implicat un autoturism inmatriculat ''la noi in Italia'' sau alt stat ''absorbant'' de emigranti romani(: ?
3.   HAOLEU!!!!! trimis de
(14 aug 2014, 00:59:25
Ce se mai supara lachiosii ca indrazneste politia sa_i opreasca:)))))
La noi in Italia nu ne opreste nimeni:))))
Daca sunteti in regula de ce va deranjeaza ???
4.   Re trimis de
(14 aug 2014, 09:30:43
E si normal sa se procedeze astfel . Vin cmecherii p....i din europe si nu mai incap pe sosele , toata soseaua e a lor , circula beti , drogati , nu semnalizeaza schimbarea directiei de mers sau daca face acest lucru il face in 5 metri , depasesc pe linie continua , circula prin localitati cu peste 100 km la ora si tot asa . Chestia cu documentele e foarte logica , vin deja flacaii de dincolo de granita cu permise false pt ca in alte state nu te intreaba nimeni de permis doar daca ai facut accident si ai stat la locul faptei , vin cu verificari itp pe naspa samd dar acum este o alta problema , cu masinilile inmatriculate in alte state si care circula la noi . Cine le face asigurare si itp ? cine merge cu masina doar pt acest lucru in tara respectiva ? e simplu , baietii smecheri de la noi au gasit solutia , se fac aceste documente pe naspa la noi , simplu . Si atunci ? ce este asa deranjant ca daca esti purtator de numere straine sa fi deranjat ca ai fost oprit in trafic ? e foarte corect si apreciez decizia politiei rutiere .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei