Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2014 - Anul XIX, nr. 148 (5657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnare

Un tânăr care s-a răzbunat cu toporul pentru o reclamaţie la poliţie, trimis un an după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din satul Feteşti, comuna Adâncata, a fost săltat de poliţişti vinerea trecută în baza unui mandat de executare a unui an de închisoare, pedeapsa fiind stabilită pentru un scandal-monstru pe care acesta l-a provocat în 2012, când împreună cu un complice a atacat şi lovit cu toporul un consătean care a avut „tupeul” să-l reclame la poliţie.

Stelică Ursu a fost judecat într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe şi port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a obiectelor folosite sau confecţionate pentru lovire.

Stelică Ursu şi Constantin Sandu (49 de ani) au fost trimişi în judecată în urmă cu doi ani, fiind acuzaţi că, în mai 2012, au bătut doi soţi din localitate, agresiunea petrecându-se chiar sub privirile poliţiştilor chemaţi la faţa locului, poliţişti care au fost nevoiţi în cele din urmă să facă uz de armă pentru ca violențele să nu degenereze.

Întreg scandalul care i-a adus pe cei doi inculpaţi în faţa judecătorilor a plecat de la faptul că unul dintre ei, Stelică Ursu, ar fi agresat un minor, iar tatăl acestuia din urmă, Gheorghe Lupu, a chemat poliţia.

Supărat pe tupeul consăteanului său, Stelică Ursu a sărit la bătaie la acesta, chiar de faţă cu poliţiştii, unul dintre agenţi fiind nevoit să folosească sprayul iritant-lacrimogen pentru a-l îndepărta pe scandalagiu.

Aparent stins, scandalul a reizbucnit după aproximativ un sfert de oră, când, a rezultat din ancheta procurorilor, Stelică Ursu a venit însoţit de Constantin Sandu, ambii fiind înarmați cu câte un topor.

Cei doi i-au luat la fugă pe Gheorghe Lupu şi pe soţia acestuia, bărbatul fiind lovit cu toporul la mână şi reuşind să se refugieze în curtea casei sale. Având toporul asupra sa, Stelică Ursu a intrat în curtea victimei, cu intenţia a continua agresiunea, moment în care unul dintre poliţişti a folosit arma din dotare şi a tras un foc în plan vertical. Acelaşi Ursu a fost arestat preventiv acum câteva luni în acelaşi dosar, după ce a fugit din ţară deşi avea interdicţie de a părăsi România.

Stelică Ursu a fost condamnat de prima instanţă la un an de închisoare, pedeapsă care a fost menţinută şi de instanţa de recurs, Curtea de Apel Suceava, care s-a pronunţat definitiv şi irevocabil săptămâna trecută, pe 26 iulie.  

Stelică Ursu a fost implicat şi în 2010 într-un scandal violent, care s-a petrecut în comuna Siminicea.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care s-a răzbunat cu toporul pentru o reclamaţie la poliţie, trimis un an după gratii.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care s-a răzbunat cu toporul pentru o reclamaţie la poliţie, trimis un an după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei