Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2014 - Anul XIX, nr. 148 (5657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă

Europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit cu fiica milionarului Radu Timiş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit, sâmbătă, cu Andra Timiş, fiica   omului de afaceri Radu Timiş, proprietarul companiei de industrializarea cărnii Cris-Tim. Cununia a fost oficiată la Primăria Sectorului 1 Bucureşti.

Europarlamentarul PDL, aflat la final de mandat, ne-a declarat, ieri, că nunta va avea loc în data de 12 iulie a.c., la Palatul Snagov, iar naşi de cununie vor fi Raluca şi Răzvan Iliescu.

Luhan a dezminţit că va fi cununat şi de fiica cea mică a preşedintelui României, Traian Băsescu, dar a confirmat că EBA şi soţul ei vor fi prezenţi la nuntă, afirmând că aceştia din urmă şi-au aranjat chiar vacanţa în aşa fel încât să poată lua parte la eveniment.

Potrivit lui Petru Luhan, printre invitaţii la nuntă se numără liderii PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, dar şi Dumitru Mihalescul, prinţesa Lya, vedetele Andreea Bănică, CRBL, Laurenţiu Duţă, Cătălin Botezatu şi fotbalistul Dorin Goian.

Vor cânta Loredana Groza, Horia Brenciu, Sofia Vicoveanca şi „vor mai fi două, trei surprize”. Vor pleca în voiaj de nuntă în Italia, dar „de detalii se ocupă Andra”.

 

Luhan afirmă că nu este interesat de afacerea familiei soţiei sale

Întrebat dacă, după expirarea mandatului de europarlamentar (peste aproximativ două săptămâni), va intra în afacerile familiei Timiş, Petru Luhan a declarat că nu, dar a precizat că intenţionează să-şi deschidă propria sa afacere. „Andra va lucra la Ministerul de Externe, iar eu voi merge pe filiera afacerilor pentru că nu vreau ca activitatea mea primordială să fie politica. Vreau să fac ceva legat de fonduri europene, de accesarea fondurilor europene direct de la Bruxelles. Am o independenţă pe care vreau să o păstrez”, a rezumat Luhan relaţia cu afacerile familiei Timiş.

Potrivit presei financiare, vânzările companiei conduse de tatăl miresei, Radu Timiş, depăşesc 400 de milioane de euro. Radu Timiş a construit din temelii Cris-Tim, a lansat celebrul Salam Săsesc şi ţinteşte vânzări de cinci ori mai mari până în 2022. Are 52 de ani şi nu este implicat în politică, însă aceasta a fost adusă în familie prin fiul său, Radu Timiş Jr., preşedinte al organizaţiei de tineret PMP din Călăraşi, şi proaspătul ginere, Petru Luhan, eurodeputat PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit cu fiica milionarului Radu Timiş.
 Vizualizări articol: 25749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 13 voturi
Europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit cu fiica milionarului Radu Timiş1.9513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salam trimis de
(30 iun 2014, 11:54:16
Ratoiule, ai asigurat pe viata salamul si caltobosul!
2.   Ce fatza ai Luhane trimis de
(30 iun 2014, 12:09:34
probabil viitoarea denumire de parizer de porc Cris-Tim va fi Lu-Han
3.   Ptiuuuu trimis de
(30 iun 2014, 14:55:06
asa om antipativ rar mi-a fost dat sa vad
4.   Opulenta trimis de
(30 iun 2014, 15:58:53
Incepe o noua prezentare, cu costuri de sute de mii de euro la nunta, in fata unui popor saracit si infometat de acesti boieri masochisti si mincinosi.IMI ESTE scarba si greata de acesti paraziti!
Apropo: Acet Luhan P cand s-a lansat in politica si-a prezentat un CV foarte bogat, iar cel mai accentuat ca a fost manager la OMV...este o minciuna mai mare ca el, nici angajat la spalat parbriz nu a fost la aceasta companie!
5.   Bravo papadie trimis de
(30 iun 2014, 16:33:18
nunta cu invitati de ,,onoare,, care au jacmanit tara asta ,VA DORESC CASA CU GRATII LA GEAMURI LA TOTI INVITATI !!! hai ca mam distrat cu voi hahalelelor
6.   Cum rămâne cu Tania Budi? trimis de
(30 iun 2014, 19:58:39
Acest filifizon de Bucovina și-a încercat farmecele și cu Tania Budi. Ea a fost mai inteligentă decât Mrs. Crisis-Team. I-a dat cu Fleet!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei