Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2014 - Anul XIX, nr. 124 (5633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Nuntă în familia Lungu

Peste 700 de persoane au participat la nunta fiicei primarului Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a trăit în acest weekend unul din cele mai fericite evenimente din viaţă, căsătoria fiicei sale, Ioana, cu alesul inimii ei, Alexandru Ciuchea, tânărul pe care destinul i l-a adus în cale în urmă cu şapte ani de zile, între cei doi înfiripându-se o prietenie care a evoluat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Șeful municipalității sucevene s-a aflat sâmbătă într-o dublă ipostază, cea de socru mic, dar și de ofițer al stării civile, el oficiind cununia civilă a celor doi îndrăgostiți, care au spus un ferm „Da”, întemeind o nouă familie.

Fericitul eveniment s-a petrecut la biserica purtând hramul Sfântul Gheorghe, din curtea Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava , părinți spirituali ai tinerilor căsătoriți devenind Valerian Solovăstru, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, şi soţia sa, Cristina.

Imediat după cununia civilă a urmat căsătoria religioasă, oficiată de un sobor de 14 preoți, condus de ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, care le-a vorbit tinerilor însurăţei de importanţa căsătoriei, a înţelegerii în cuplu, acesta fiind secretul unei căsnicii fericite şi de durată, dar şi de necesitatea susţinerii financiare a lăcaşurilor de cult, dându-l ca model de urmat pe Ion Lungu, despre care a spus că a ajutat mereu Biserica şi înainte de a deveni primar.

După oficierea ceremoniei religioase de unire în sfânta taină a căsătoriei, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților le-a făcut cadou mirilor o icoană cu Maica Domnului, care să le aducă spor, înțelepciune și înțelegere.

La cununia civilă şi la ceremonia religioasă au fost prezenţi numeroşi prieteni ai mirilor, rude şi prieteni ai familiilor Lungu şi Ciuchea, inclusiv oameni politici.

Tinerii căsătoriţi au ieşit din biserică pe sub un pod de buchete flori, ţinute de participanţii la eveniment, iar după ce s-au fotografiat alături de rude şi prieteni, s-au îndreptat spre ieşirea din mănăstire, unde îi aştepta un frumos autovehicul decapotabil de epocă, marca Beauford, din 1931, cu care s-au deplasat către restaurantul „Conacul Domnesc”, pentru a sărbători nunta alături de invitații lor.

 

Nuntă de peste 700 de invitaţi, cu bucate tradiţionale româneşti

Peste 700 de persoane au răspuns invitației de a sărbători nunta fiicei primarului Ion Lungu cu Alexandru Ciuchea, al cărui tată este polițist la Serviciul Arme și Muniții, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns să fiu, pe rând, socru mare, apoi bunic, iar acum şi socru mic. Sunt momente de mare bucurie şi foarte importante etape din viaţă, de care le urez tuturor sucevenilor să aibă parte!”, a spus primarul Ion Lungu, care le-a mulţumit tuturor celor care le-au fost alături, sărbătorind împreună cu ei.

De altfel, la nuntă au fost prezenţi toţi liderii principalelor partidelor politice din Suceava, care, temporar, au „îngropat securea” confruntărilor politice, cinstind frumosul eveniment.

Invitații au petrecut pe ritmuri muzicale de toate genurile, de la uşoară la populară, printre invitaţii speciali numărându-se îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca, două formaţii artistice, una din cadrul Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, şi Formaţia Chorus, numeroşi şi apreciaţi interpreţi suceveni de muzică populară, precum şi Corina.

Meniul cu bucate tradiționale românești a fost foarte apreciat de invitaţi, încât, cu muzică de calitate şi companie plăcută, nunta s-a dovedit a fi un eveniment cu adevărat reuşit.

Tinerii căsătoriţi vor trebui să mai amâne deocamdată luna de miere, Ioana, care este studentă în ultimul an la Facultatea de drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, fiind încă în sesiune. Soţul ei este economist, fiind absolvent tot al UAIC, dar la „Ştiinţe Economice”.

Tot la finele lunii mai, dar în urmă cu trei ani, Ion Lungu și soția sa, Luminița, au fost socri mari, fiul lor, Petrică, căsătorindu-se cu Diana, care i-a dăruit deja un fiu, Patrick, cel mai tânăr membru al familiei Lungu fiind prezent la fericitul eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 700 de persoane au participat la nunta fiicei primarului Sucevei.
 Vizualizări articol: 2462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 17 voturi
Peste 700 de persoane au participat la nunta fiicei primarului Sucevei3.1517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar cu cinstea trimis de
( 2 iun 2014, 13:47:07
mai domnule primar da si tu ceva traiasca mirii
2.   Degeaba 700 de persoane dar fara crin trimis de
( 2 iun 2014, 22:45:37
De ce oare parvenitii astia tre sa se afiseze ca tiganii scapatati prin furaciuni, pe principiul sa moara dusmanii mei, pe vremurile astea cand viata e atat de grea. Daca pacaliciul de Crin nu cadea in nasuc astia il chemau si pe el la nunta ca totu e pe interes si parai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei