Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2014 - Anul XIX, nr. 124 (5633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Victime ilustre şi la masculin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona Halep a trecut cu brio în a doua săptămână de concurs la RG, mult mai uşor decât ne-am fi închipuit, 6-3 şi o „lăptăreasă” administrate lui Torro-Flor, cea despre care ne speriasem că „are o dreaptă de ATP”! Ei bine, dacă l-ar fi ştiut, spanioloaica ar fi putut parafraza un refern la modă în România: „ale tale, ale tale / lovituri criminale”! Urmează Sloane Stephens, din ce în ce mai greu, dar şi mai frumos. Din păcate, Sorana n-a reuşit să facă pasul, fiind depăşită net de Jankovic, una dintre puţinele jucătoare de top 10 ajunse în optimi. Vă povestem despre cât de mult mă impresionase Mladenovic, aceasta a mai confirmat un tur, apoi a cedat greu într-o confruntare cu un alt outsider periculos, „nemţoaica” Petkovic. Tot răul spre bine, hazardându-ne să gândim în perspectivă, Simona nu se mai intersectează în semifinală cu o franţuzoaică, deci nu va avea publicul împotrivă. Dacă Mladenovic mă impresionase, atunci canadianca Bouchard m-a înspăimântat de-a dreptul, aceasta măturând pe jos cu Kerber, o altă jucătoare de top 10! Deşi cu o constituţie specifică pentru tenis (şi pentru o femeie, dacă-mi permiteţi o remarcă pur admirativă), Bouchard îşi flexa neverosimil de mult picioarele, reuşind să lovească mingea foarte jos, foarte repede şi foarte tare, urmarea fiind o criză continuă de timp pentru adversară.

Nebunia de pe tabloul feminin părea să nu se extindă şi pe partea băieţilor. Până duminică, ieşise pe uşa din dos doar Wawrinka, elveţianul nereuşind să asimileze statutul de mare favorit. Aparent, Big Four rămânea acelaşi, indiferent pe ce locuri s-ar afla titularii de drept. Numai că... Murray a avut de tras două zile cu Kohlschreiber, după 7-7 în decisiv a mai jucat şi duminică preţ de încă vreun set, până la 12-10! Scoţianul a fost de multe ori la două mingi de meci pe serviciul advers (30-15 sau 30-30), dar a muncit mai mult decât era cazul, senzaţia fiind că nu va rezista la un alt meci întins pe 5 seturi, mai ales cu un adversar de anduranţă. Apoi, Federer şi-a făcut şi el viaţa grea cu Gulbis, cedând efectiv prosteşte setul doi. Degeaba a tras ca la galere să ajungă în decisiv, pentru că acolo a clacat în primul game de serviciu şi... gata!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victime ilustre şi la masculin.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Victime ilustre şi la masculin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei