Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2014 - Anul XIX, nr. 124 (5633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aseară

Bărbat înjunghiat pe stradă, la intrare în cartierul Obcini, de către amantul soţiei sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat aseară, în jurul orei 20.00, pe stradă, la intrare în cartierul Obcini al municipiului Suceava, agresorul fiind nimeni altul decât amantul soţiei victimei.

Agresiunea s-a petrecut sub ochii fiicei în vârstă de 10 ani a bărbatului înjunghiat, care se plimba pe stradă împreună cu tatăl ei.

Din primele date furnizate aseară de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gheorghe Andrieş, în vârstă de 39 de ani, se afla împreună cu fetiţa lui, şi doi prieteni de-ai săi, iar la un moment dat, în apropierea intersecţiei străzilor Calea Obcinilor cu Corneliu Coposu o observat-o pe soţia sa, Ana Andrieş, în vârstă de 31 de ani, care se afla împreună cu un tânăr pe nume Florin Strapciuc, în vârstă de 33 de ani.

Scenariul conturat de anchetatori din primele declaraţii ale martorilor este următorul: Gheorghe Andrieş i-a cerut soţiei să meargă împreună cu el acasă, moment în care bărbatul care o însoţea pe femeie, Florin Strapciuc, a scos dintr-un rucsac două cuţite cu care s-a năpustit asupra soţului, înjunghiindu-l de mai multe ori. Victima a încercat să fugă, însă a fost ajunsă din urmă şi lovită din nou.

Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite ale fetiţei bărbatului înjunghiat, dar şi ale trecătorilor care se aflau la acea oră în zonă.

După agresiune, Florin Strapciuc şi Ana Andrieş au dispărut de la faţa locului, victima fiind preluată de un echipaj de la Ambulanţă şi dusă la spital.

Medicii de gardă de la Unitatea de Primire a Urgenţelor au stabilit că victima a suferit mai multe plăgi înjunghiate, viaţa fiindu-i pusă în pericol.

“Soţia era plecată de două săptămâni de acasă. M-am dus să o caut, împreună cu fetiţa, să o aducem acasă. El (n.r- Strapciuc) m-a atacat cu cuţitele”, mărturisea aseară, pe pat de spital, Gheorghe Andrieş.

Duminică seară, la ora închiderii ediţiei, agresorul şi soţia victimei au fost identificaţi de poliţişti pe stradă, pe raza localităţii Sf. Ilie, de către un echipaj de jandarmi şi duşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava, pentru audieri.

Dacă legiştii vor stabili că într-adevăr viaţa victimei a fost pusă în pericol, ancheta va fi preluat de ofiţeri din cadrul de Investigaţii Criminale şi un procuror criminalist, iar acuzaţia va fi de tentativă de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat înjunghiat pe stradă, la intrare în cartierul Obcini, de către amantul soţiei sale.
 Vizualizări articol: 8592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Bărbat înjunghiat pe stradă, la intrare în cartierul Obcini, de către amantul soţiei sale5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Variatiuni pe aceeasi tema trimis de
( 2 iun 2014, 12:02:51
Acum o saptamana o curva a fost omorata de sot.
Saptamana asta sotul curvei a cazut la datorie.
Saptamana viitoare ne trebuie un amant omorat ca sa inchidem cercul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei