Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2014 - Anul XIX, nr. 114 (5623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ajutor

2.000 de mc de balast pentru refacerea drumurilor comunale afectate de ploile de săptămâna trecută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

133 de kilometri de drumuri judeţene şi comunale afectate, 120 de hectare de teren şi 30 de curţi, grădini, anexe gospodăreşti şi beciuri inundate şi 45 de poduri, podeţe şi punţi pietonale afectate. Este bilanțul pagubelor produse de precipitațiile căzute săptămâna trecută, atunci când judeţul Suceava s-a aflat sub cod galben şi portocaliu de inundaţii. Raportul prezentat ieri de prefectul Florin Sinescu arată că au fost afectate obiective din 27 de localităţi, cele mai expuse fiind Gura Solcii, Mănăstirea Humorului şi Voitinel. Din cele 120 de hectare de teren afectate, 74 de hectare reprezintă păşuni, iar restul teren arabil. La infrastructura rutieră, cele mai afectate au fost drumurile comunale balastate, pe o lungime de 84 de kilometri. „Totodată, a fost afectată şi alimentarea cu energie electrică. Am avut două probleme punctuale. În comuna Marginea a fost vorba despre un stâlp de joasă tensiune care a fost rupt, fiind în albia majoră a pârâului Şoarecu, iar în comuna Volovăţ a fost rupt de apele pârâului Suceviţa tot un stâlp, dar de medie tensiune. S-a reuşit prin intermediul echipelor E.ON să se realimenteze toţi consumatorii în cel mai scurt timp prin soluţii locale, urmând ca în această săptămână să se promoveze investiția în cei doi stâlpi. Monitorizăm în continuare toate cursurile de apă”, a declarat Sinescu. Prefectul a menţionat că pentru refacerea drumurilor comunale afectate, Sistemul de Gospodărire a Apelor va pune la dispoziția primăriilor 2.000 de metri cubi de balast. Decizia aparţine Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Prefectul a mai ţinut să precizeze că procesul de evaluare a pagubelor este în curs de desfăşurare, termenul fiind de 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2.000 de mc de balast pentru refacerea drumurilor comunale afectate de ploile de săptămâna trecută.
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.000 de mc de balast pentru refacerea drumurilor comunale afectate de ploile de săptămâna trecută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei