Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2014 - Anul XIX, nr. 114 (5623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Competiţie

Elevii de la mai multe şcoli din judeţ s-au întrecut la Concursul „Prietenii Pompierilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Elevi de gimnaziu de la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ au participat, ieri, la etapa judeţeană a concursului cercurilor tehnico-tactice de elevi „Prietenii Pompierilor”, competiţia fiind organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Întrecerea s-a desfăşurat pe stadionul Areni şi la sediul ISU Suceava.

La start s-au înscris echipaje de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni, Şcoala Gimnazială Brăieşti şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, care au avut de trecut de trei probe ale concursului: test de verificare a noţiunilor de teorie, pista de îndemânare peste obstacole şi ştafeta de 400 de metri cu obstacole.

La final, la fete, cel mai bun echipaj s-a dovedit cel de la Dumbrăveni, în timp ce pe locurile doi şi trei s-au clasat fetele de la şcolile gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei şi Nr. 4 Suceava. La competiţia băieţilor, locul I a revenit echipajului Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei, urmat pe locul II de echipajul Şcolii Nr. 1 Suceava şi pe locul III de echipajul şcolii din Brăieşti - Cornu Luncii.

În funcţie de punctajul obţinut la nivel naţional, primele cinci echipaje (de băieţi, fete şi mixt) se vor califica la Concursul Naţional „Prietenii Pompierilor”, care va fi organizat în perioada vacanţei de vară a elevilor.

„Competiţia are un caracter educativ în domeniul situaţiilor de urgenţă şi se organizează în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă, precum în scopul promovării, în rândul elevilor, a atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la mai multe şcoli din judeţ s-au întrecut la Concursul „Prietenii Pompierilor”.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elevii de la mai multe şcoli din judeţ s-au întrecut la Concursul „Prietenii Pompierilor”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei