Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2014 - Anul XIX, nr. 114 (5623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La recuperare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După finala Ligii Campionilor, sâmbăta asta, vor urma două săptămâni plicticoase în fenomenul fotbal, însă fenomenul tenis ne va ţine în priză. Dar să nu anticipăm, mai bine să acordăm acum întreaga atenţie evenimentului major al fotbalului continental. Pe lângă cele şase partide cu Barcelona, în care n-a cunoscut înfrângerea, în acest sezon Atletico s-a întâlnit şi cu Real de patru ori, sâmbătă urmând a fi cel de-al cincelea meci. Şi cel mai important, evident. Spre deosebire de Barcelona, Realul a găsit de două ori ac de cojocul lui Atletico, administrându-i două înfrângeri destul de clare, ambele în Cupa Regelui. Pe Santiago Bernabeu, băieţii lui Simeone şi-au dat două autogoluri, în timp ce pe Vicente Calderon i-au pus de două ori mingea pe var lui Ronaldo. Pare să ţină şi de conjunctură, dar stilul tăios al Realului incomodează mai mult sistemul lui Simeone, în comparaţie cu posesia prelungită a Barcelonei. Concret, este vorba de mai puţin timp pentru gândire. Ancelotti a făcut o observaţie interesantă, Atletico este o echipă compactă nu numai în apărare, ci şi când atacă! Adică şi pe contraatac e greu de surprins. S-a putut observa asta şi la recentul meci de pe Camp Nou, când Atletico încerca să întoarcă rezultatul nefavorabil fără a părea că-şi asumă riscuri. Dar şi mai mult mi-a plăcut cum, pe final, oamenii din avanposturi hăituiau construcţia adversarilor în treimea acestora.

Deocamdată, cu câteva zile înainte, lupta pe care o dau cele două părţi este pentru recuperarea jucătorilor accidentaţi. Din fericire pentru Real, nu este vorba despre Ronaldo şi Bale, aceştia având suficient timp pentru refacere după ce staff-ul tehnic a decis sacrificarea ultimelor etape din campionat. Pepe şi Benzema sunt cei în dubiu, dacă pentru primul există soluţia Varane, în atac ar fi paguba mai mare, fiindcă Morata nu are anvergura necesară unui asemenea meci. Dincolo, problemele se cunosc, Diego Costa şi Arda Turan fiind cei în cauză. Condiţia lor este prezentată mult mai vag, ambilor li se dau şanse, însă nu-i exclus să se ascundă strategic o eventuală absenţă. Oricum, cert e că Simeone nu-şi mai permite să-i cadă jucătorii ca spicele în prima repriză, aşa că n-ar fi exclus să vedem măcar unul dintre cei doi pe bancă. Să sperăm că lucrurile vor mai limpezi la proxima noastră întâlnire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La recuperare.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La recuperare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei