Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2014 - Anul XIX, nr. 99 (5608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi de la AIESEC

Programe de training şi stagii de practică pentru studenţii Universităţii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) care vor să participe la o serie de training-uri în domeniile Marketing, Comunicare, IT şi Inginerie alimentară şi totodată să experimenteze ce înseamnă cu adevărat modul de lucru într-o companie suceveană se pot înscrie la „AIESEC Academy”, proiect iniţiat de organizaţia AIESEC.

Aflat la cea de-a III-a ediţie în Suceava, „AIESEC Academy” oferă studenţilor un cadru non-formal de dezvoltare, facilitând interacţiunea lor cu mediul de afaceri de pe plan local.

Potrivit Alexandrei Ciortan, membru AIESEC Suceava, „proiectul constă într-o serie de training-uri livrate de persoane ce lucrează în domeniile vizate, seminarii ce vor avea loc în weekendurile 16-17 mai şi 23-24 mai, la USV, urmate mai apoi de o perioadă de practică în cadrul unor societăţi sucevene cu care am încheiat parteneriate”.

Aceasta a mai arătat că în cadrul programului se pot înscrie atât studenţi, cât şi masteranzi ai USV, indiferent de anul de studiu.

Anul trecut, 63 de studenţi suceveni s-au înscris în acest program, organizatorii aşteptându-se ca la ediţia din 2014 să participe circa 100 de tineri. 

 

Înscrierile se fac până pe 13 mai

Alexandra Ciortan a mai menţionat că acest proiect de educaţie non-formală le oferă studenţilor oportunitatea de a îşi completa atât cunoştinţele teoretice acumulate în facultate, dar şi de a le pune în aplicare în cadrul stagiilor de practică oferite de societăţile care au acceptat să colaboreze în acest proiect. Astfel, prima etapă a proiectului, cea de training-uri, îşi propune să dezvolte cunoștințele studenților în domeniul ales prin discuţii şi prezentări ale unor persoane din domeniile respective. Cea de-a doua etapă, cea de practică, oferă tinerilor participanţi oportunitatea de a cunoaşte îndeaproape şi de a se familiariza cu atmosfera mediului economic sucevean.

Printre companiile care au răspuns pozitiv propunerii membrilor AIESEC de a se implica în acest proiect se numără Killer, Herbalife, E-advertising, Assist Software, Suceava Live etc., dar şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava. Studenţii Universităţii Suceava care sunt interesaţi să se înscrie în proiect o pot face completând un formular pe care îl pot găsi pe www.aiesec-suceava.ro. Înscrierile se fac până la data de 13 mai. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programe de training şi stagii de practică pentru studenţii Universităţii Suceava.
 Vizualizări articol: 2468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Programe de training şi stagii de practică pentru studenţii Universităţii Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei