Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2014 - Anul XIX, nr. 80 (5589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfidare

Rebranșări ilegale la apă rece, în Asociaţia Kamer 80, din George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O mică asociaţie de proprietari din cartierul George Enescu a devenit una din cele mai problematice asociaţii din Suceava, atât din cauza datoriilor mari către furnizorii de utilităţi, cât şi a atitudinii sfidătoare a unora dintre locatari.

Săptămâna trecută ACET a oprit furnizarea apei reci la trei scări de bloc din cadrul Asociaţiei Kamer 80, pentru datorii de peste 60.000 lei (600 milioane lei vechi).

La solicitările proprietarilor, care au venit cu o altă soluţie de rezolvare a problemei, de debranşare doar a celor rău-platnici din bloc, pentru că există apometre montate pe casa scării, în dreptul fiecărui apartament, ACET a reluat a doua zi furnizarea apei potabile la toate cele trei scări, mai puţin la 17 apartamente, care au fost debranşate individual.

Numai că, aşa cum la noi o minune nu ţine mai mult de trei zile, soluţia modernă de debranşare a rău-platnicilor, aplicată pentru prima dată în Suceava, a fost zădărnicită de obrăznicia celor care nu au plătit pentru ce au consumat şi au pretenţia ca în continuare să beneficieze de servicii, fără a scoate un ban din buzunare.

La un control efectuat de administrația asociației de proprietari, la finele săptămânii trecute, s-a constatat că din cei 17 rău-platnici debranşaţi, şapte s-au rebranşat ilegal, rupând sigiliul pus pe apometre şi dând drumul la apă.

Mai mult, s-a constatat că o familie care stă în chirie în blocul respectiv se alimentează cu energie electrică de la instalaţia de pe casa scării, unde consumul se plăteşte de către toţi cei care locuiesc acolo.

„În urma verificărilor făcute s-a constatat că familia respectivă nici măcar nu are contract cu E.ON, pentru a beneficia de energie electrică, pentru că tot consumul şi-l asigura de la instalaţia de pe casa scării. Noi am chemat E.ON, să ia măsuri în acest caz, dar răspunsul primit este halucinant: <Câtă vreme ni se plăteşte ce se consumă pe scară, nu ne interesează>”, a declarat Lucica Tcaciuc, administratorul Asociaţiei Kamer 80, pe care a preluat-o recent.

Rebranşările ilegale din cadrul acestei asociaţii au fost ieri aduse la cunoştinţă celor de la ACET, care, din cauza celor care îi sfidează pe toţi ceilalţi, consumând fără să plătească, ar putea să decidă din nou oprirea apei reci pentru întreg blocul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rebranșări ilegale la apă rece, în Asociaţia Kamer 80, din George Enescu.
 Vizualizări articol: 2194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rebranșări ilegale la apă rece, în Asociaţia Kamer 80, din George Enescu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei