Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2014 - Anul XIX, nr. 80 (5589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voluntari E.ON România

Lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie, în săptămâna „Şcoala altfel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În săptămâna „Şcoala altfel”, voluntarii E.ON România vor prelua rolul de profesori pentru elevii suceveni. Acţiunea face parte din campania de educare şi informare preventivă „Risc. Siguranţa nu e un joc de noroc!“, iniţiată la sfârşitul anului 2013 de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România.

Sute de elevi din unităţi de învăţământ sucevene vor primi, în perioada 7-11 aprilie, lecţii despre siguranţă şi energie, în cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Prin intermediul unor lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie şi modul de comportament în caz de incendii sau alte situaţii cu potenţial devastator, copiii vor învăţa ce trebuie să facă pentru a evita pericolele şi pentru a avea o copilărie în condiţii de siguranţă. Prin respectarea unor reguli minime şi prin supravegherea atentă a copiilor de către adulţi, cei mici nu vor avea de suferit în urma unor situaţii neprevăzute.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi E.ON România au reînnoit, pe 25 septembrie 2013, parteneriatul „Împreună pentru siguranţă”, încheiat în anul 2012. În cadrul acestuia, cele două părţi au derulat în comun campanii de informare, prevenire şi conştientizare a cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

În baza acestui parteneriat, IGSU şi E.ON România au implementat deja la nivel naţional trei ample campanii: “Foc. Flăcările omoară copii” (lansată în luna septembrie 2012), “Risc. Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale” (lansată în luna noiembrie 2012), respectiv „Risc. Siguranţa nu e un joc de noroc!“ (lansată în luna decembrie 2013), prin intermediul cărora milioane de români au fost beneficiari direcţi ai mesajelor de siguranţă promovate. Campaniile derulate şi-au propus nu doar să informeze şi să sensibilizeze populaţia, ci şi să schimbe, în timp, atitudinea şi comportamentul legat de utilizarea corectă a surselor de energie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie, în săptămâna „Şcoala altfel”.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie, în săptămâna „Şcoala altfel”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei