Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2014 - Anul XIX, nr. 80 (5589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oferta de muncă

Constructorii şi asistentele medicale sunt cei mai căutaţi pe piaţa muncii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele de construcţii de pe raza judeţului Suceava au început selecţia de personal şi angajările. Sunt căutaţi atât muncitorii calificaţi şi specialiştii în construcţii şi instalaţii/echipamente electrice şi sanitare, cât şi muncitorii necalificaţi. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava are disponibile de la angajatorii din judeţ pentru zona Suceava şapte posturi de electrician specialist în echipamente electrice, două posturi de electrician în construcţii, pentru care se cer studii medii şi experienţă doi ani, trei posturi de excavatorist, două posturi de faianţar cu experienţă de minimum un an, pentru un salariu de 850 de lei şi sporuri, şi patru posturi de faianţar cu studii medii şi experienţă de minimum doi ani, două posturi de fierar betonist cu experienţă un an şi salariu de 850 de lei şi sporuri, dar şi 18 posturi pentru fierar betonist cu studii medii şi experienţă doi ani.

Pentru instalatori sanitari cu studii medii şi doi ani experienţă sunt patru posturi. Tot doi ani experienţă şi studii medii sunt cerute pentru un post de laborant în construcţii şi unul de maistru în construcţii. În domeniul construcţiilor se cer studii medii şi experienţă de un an şi pentru muncitorii necalificaţi, pentru care sunt disponibile zece locuri. Dulgherii cu unu-doi ani experienţă au zece posturi disponibile, iar inginerii de construcţii civile, cu experienţă minimum doi ani, două posturi.

Tot două locuri sunt şi pentru ingineri îmbunătăţiri funciare cu experienţă doi ani. Mai multe condiţii sunt impuse pentru ocuparea a trei posturi de inginer mecanic: experienţă în design 3D, bune cunoştinţe în AutoCAD/Solidworks, cunoştinţe de desen tehnic şi limba engleză la nivel mediu.

 

Oraşul Fălticeni este sărac în locuri de muncă

Magazinul Profi din centrul municipiului Suceava are disponibile mai multe locuri de muncă. Astfel, pentru lucrător comercial şi vânzător magazinul solicită studii medii şi oferă un salariu de 900 de lei şi tichete de masă. Pentru recepţioner marfă sunt necesare studii medii, salariul este de 1.200 de lei şi tichete de masă, iar pentru şef de magazin firma impune tot studii medii şi oferă un salariu de 2.660 de lei şi tichete de masă.

Pe piaţa muncii din zona Suceava se mai caută şoferi de camion - opt posturi, patru mecanici auto, trei mecanici utilaj şi un manipulant, un ospătar calificat, un ajutor de ospătar cu program de patru ore pe zi, un bucătar calificat şi cu experienţă de minimum un an şi un amanetar, acesta din urmă pentru un salariu de 867 de lei, tichete de masă şi comision. De asemenea, sunt disponibile un post de asistent manager, şapte posturi de asistent medical, unul de asistent social, trei de psiholog, unul de pedagog, patru de asistent maternal, patru de supraveghetor de noapte, un post de îngrijitoare, două de lăcătuş mecanic şi unul de instructor.

Pentru cei cu studii superioare sunt vacante un post de expert în asistenţă socială, unul de consilier juridic, unul de consilier superior autorizat pentru activităţi de diriginte de şantier, unul de consilier principal cu studii superioare economice sau inginerie şi vorbitor de limbă engleză nivel avansat, cu vechime minimă cinci ani, unul de inspector de specialitate cu studii juridice.

În zona Rădăuţi sunt vacante trei locuri de agent de pază, două de bucătar calificat, două de instalator sanitar, unul de şofer cu permis categoria B şi unul de tehnician veterinar.

Pentru zona Câmpulung Moldovenesc angajatorii oferă două posturi de economist, două de inginer industrializarea lemnului şi două de tehnician economist. La Gura Humorului sunt disponibile patru posturi de confecţioner textile şi două de lucrător sortator de deşeuri reciclabile, iar la Fălticeni se oferă doar un post de mecanic auto calificat.

Cei interesaţi de informaţii suplimentare se pot adresa AJOFM Suceava sau filialelor din oraşele menţionate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii şi asistentele medicale sunt cei mai căutaţi pe piaţa muncii din Suceava.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Constructorii şi asistentele medicale sunt cei mai căutaţi pe piaţa muncii din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce asistenti medicali nu? trimis de
( 8 apr 2014, 14:45:39
rusine voua asistetelor,cati dintre noi nu am vazut asistente tinere la spital,toate sunt niste curvulite,doctorii freaca la ele mai ceva ca la razboi,apropo daca esti insurat si evasta ta e asistenta esit un  ☭  pt ca ea se rupe i ☭ de numa numa cu toti doctorii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei