Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2014 - Anul XIX, nr. 80 (5589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şi ziua, şi noaptea

Aproape 800 de amenzi şi 12 şoferi băuţi traşi pe dreapta, în trei zile de controale rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, timp de trei zile, două acţiuni de control în sistem integrat, una pe timp de zi, în care s-a acţionat cu 13 autospeciale cu radar, şi una pe timp de noapte, axată pe depistarea şoferilor băuţi. Controalele s-au desfăşurat în intervalul 4-6 aprilie, cu efective sporite, în colaborare cu poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică, fiind aplicate în total aproape 800 de amenzi şi prinşi 12 şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului.

Prima acţiune, desfăşurată pe timp de zi, s-a soldat cu un număr record de nereguli constatate.

„Au fost aplicate 590 de amenzi, în valoare de peste 161.000 de lei, din care 400 pentru depăşirea limitelor de viteză”, a declarat subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava. În cadrul acţiunii nu mai puţin de 26 de şoferi au fost lăsaţi fără permise de conducere, dintre care 11 pentru viteză excesivă, iar 13 pentru depăşiri neregulamentare înregistrate video. Tot în cadrul acestei acţiuni au fost constatate şapte infracţiuni. Deşi controlul nu a fost axat pe depistarea şoferilor băuţi, au fost prinşi trei conducători auto care aveau concentraţii de peste 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

A doua acţiune, cea nocturnă, a dus la amendarea a 172 de conducători auto, valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate fiind de peste 42.000 de lei. Au fost constatate şapte infracţiuni, fiind depistaţi cinci şoferi băuţi şi un al şaselea care a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. De asemenea, au fost ridicate şi încă cinci permise de conducere, din care trei de la şoferi băuţi, cu concentraţii sub limita penalului, adică mai puţin de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cea mai mare alcoolemie, 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistată la un mopedist care se deplasa pe raza comunei Crucea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 800 de amenzi şi 12 şoferi băuţi traşi pe dreapta, în trei zile de controale rutiere.
 Vizualizări articol: 2386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Aproape 800 de amenzi şi 12 şoferi băuţi traşi pe dreapta, în trei zile de controale rutiere4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
( 8 apr 2014, 21:02:56
Pai pe Chiperi Dorel de la politia rutiera Solca cand il inhatati ? mai vine seara beat din Cajvana , bea si el sarmanule la bar la Grigore Pascari. E legal sa conduca baut , in uniforma si la volanul masinii de serviciu ?
2.   Asa e dorele trimis de
( 9 apr 2014, 07:29:43
lui Dorel trebui sa-i facem un film HD sau in 3D sa se vada mai bine cand vine de la bar de pa Pascari . Poate il va astepta unchiul la oarza cu fiola. orice nas isi are nasul , asa e dorele?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei