Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2014 - Anul XIX, nr. 66 (5575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Afaceri ilicite

O camionetă cu țigări de contrabandă de 143.000 de lei, oprită în trafic la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din oraşul Vicovu de Sus a fost arestat preventiv vineri după-amiază, după ce a fost prins la volanul unei camionete în care se aflau ascunse ţigări de contrabandă în valoare de 143.000 de lei.

Autoutilitara Mercedes condusă de Gheorghe Boşteog, în vârstă de 36 de ani, a fost oprită, joi, în jurul prânzului, pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi, de către o patrulă a Poliţiei de Frontieră.

„În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un locaș special amenajat în spatele cabinei, în care se afla o mare cantitate de țigări, fapt pentru care bărbatul şi autoturismul au fost conduşi la sediul poliției de frontieră în vederea efectuării unui control amănunțit”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În urma controlului camionetei, în acel locaș special au fost descoperite nu mai puţin de 14.300 de pachete cu ţigări Viceroy, cu timbru Federaţia Rusă.

Acelaşi Gheorghe Boşteog mai este cercetat într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fiind acuzat că în 2012 a trecut şase baxuri de ţigări de contrabandă peste frontieră, alături de mai mulţi complici.

La audieri, bărbatul a declarat că nu ştia ce transportă în camionetă, fiind plătit să lase autoutilitara în parcarea autogării din Rădăuţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost dus de procurorii rădăuţeni în faţa instanţei de judecată, judecătorii hotărând arestarea preventivă a respectivului pentru 24 de ore. 

Oamenii legii au indisponibilizat camioneta Mercedes, în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O camionetă cu țigări de contrabandă de 143.000 de lei, oprită în trafic la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
O camionetă cu țigări de contrabandă de 143.000 de lei, oprită în trafic la Rădăuţi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traficantii trimis de
(22 mar 2014, 11:42:48
La puscarie, ....tapu, matu(gheorghita c-tin mare politist, sustinut de patraucean), pasai (impuscat in coaie de un p.f.), ciobotar gheorghe(care nu stie sa scrie numele, scrie cobotar), ticutagalusca, ion roscan, burlica care dupa ce a facut un accident l-a adus pe frate\su si multi altii,
1.1  RE: Traficantii trimis de
(22 mar 2014, 18:18:53
Si totusi IPS de la IPJ nu da nici un comunicat cu privire la tigarile in valoare de 50 000 euro disparute din depozitul de la sediul politiei Radauti.....De ce nu mai amintiti nimic de acel caz deosebit de important ptr opinia publica d le purtator de cuvant? DE CE? Ptr ca nu va pasa de opinia publica...Un cetatean a facut trafic ...dar politia de la Radauti ce a mai facut pan la urma urmei? Ca nu am mai aflat ...Ca nu ni s a mai spus unde sunt 50 OOO euro? TIGARI de contrabanda...De astea nu s a mai spus nimic...ptr linistea noastra)))))))))))))))
2.   Ionelei.... trimis de
(22 mar 2014, 18:26:11
Calmeaza te singura...n are rost...in tara noastra hoardele barbare o vor pustii pan la urma...s au nascut si format o noua specie de oameni....mutantii....politici politisti ,vamisti si politisti de frontiera....uitam justitia si avocatii....sa jupoaie si sa distruga neamul nostru....Nu poti lupta cu ei...Tazmania spunea bine odata ca ar trebui eradicati cu totul si adusa alta specie...asta era ideea....alt tip de societate.....pana atunci emigrati si lasati i singuri...sa se pazeasca intre ei, sa si care singuri tigarile...Halal natiune!
2.1  RE: Ionelei.... trimis de
(22 mar 2014, 18:27:42
politicieni
3.   Comentariu trimis de
(23 mar 2014, 17:03:27
Domnilor,aveti perfecta dreptate.Toata lumea vede si stie,numai sefii politiei de frontiera nu vad,nu aud si nu stiu nimic.Ei vad doar EURO in fata ochilor.Tot ce se face,se face cu stirea lor.Ca sa stie toata lumea va dau exemplu cum se procedeaza la un blat:
1)Se trateaza cu seful de la Radauti,el isi pune sef de tura din gasca lui.
2)Se stabileste borna si ora.
3)Se vorbeste cu seful ce la "CIT" sa-si trimita subordonatii in alte locuri sa lase locul respectiv liber.
4)Sefu de tura pune oamenii lui pe TERMOVIZIUNE(e posibil sa se strice,daca nu se strica se da momeala 3-4 baxuri in alta directie sa aiba motiv sa tina termoviziunea in directia dorita)
5)La borna stabilita se baga 400-600 baxuri.
6)Ucrainieni matura aratura,o uda cu apa,iar o matura si pana dimineata nu se observa nimic.
7)Seful de tura stabileste si traseul pe care vin cu tigarile(daca ei scoboara pe strada A el urca pe strada B,sa nu dea Nas in Nas)
8)Persoane nu are nici-un interes seful de tura sa prinda ca asa este intelegerea,sa lase baxurile si sa fuga si nimeni nu mai alearga sa-i prinda!
9)Baietii scapa,pierd doar marfa care o recupereaza la scurt timp la un blat mai "GRAS"
10)Socoteala se face,cate baxuri x50 euro bucata pentru politia de frontiera.
ACESTIA SUNT SEFII POLITIEI DE FRONTIERA!
SALARII MARI SI BLATURI CONSISTENTE!
4.   Pt.admiratorii ,,ionelei" trimis de
(24 mar 2014, 05:31:12
stiti cine se ascunde in spatele ionelei?stiti cine e ionela?aruncati cu noroi inr -o institutie ,in angajatii ei si nu va pasa ca ,poate ,printre ei se afla si oameni care muncesc si duc o viata demna.voi ve care umblati cu baxurile in spate ,de ce va agitati totusi atit?
5.   Pt ionela trimis de
(24 mar 2014, 19:09:17
nu ma ascund ,dar nu fac ce face sotul tau . intr -o padure de uscaturi mai sunt si arbori tineri . daca aveti curiozitatea domnule traficant de baxuri ,,tamanian ,, da-ti cu rahat in familia ta si improasc-o cu lichid seminal in gura pe mamicutza ta
6.   Pt sotia victimei sistemului trimis de
(25 mar 2014, 14:48:15
domnita draga tu ne crezi pe toti prosti?chiar despre ce vorbim?o doamna a unui domn de onoare nu se coboara la dialectul respectiv.iar un domn de onoare ,precum este subsemnatul ,nu a avut 3 dosare pt contrabanda.nu mai rupeti gura targului cu afirmatii gen,,victima sistemului'',ca nu tine.rusine celor care doresc sa se inavuteasca prin furtisaguri si apoi mai arunca cu noroi in oamenii ,cu adevarat de onoare.cu sta am pus punct si promit sa nu mai raspund ,fiindca nu prea am cui

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei