Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2014 - Anul XIX, nr. 66 (5575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţi din auto

Doi minori de 15 şi 17 ani au spart şapte maşini în două săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi minori din municipiul Rădăuţi sunt cercetați de poliție pentru nu mai puțin de şapte furturi din maşini, înregistrate în perioada 5-18 martie a.c., pe raza localităţii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cei doi minori, Ionuţ B., în vârstă de 17 ani, şi Daniel M., de 15 ani, au fost prinşi după o serie de investigaţii în care au fost mobilizaţi peste 20 de judiciarişti, ca urmare a avalanşei de spargeri de autoturisme înregistrată în ultima perioadă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, primul furt a fost comis în noaptea de 5/6 martie, când, prin forţarea capotei, cei doi au sustras din două autoutilitare acumulatoarele auto.

În noaptea de 9/10 martie, tot prin forţarea capotei, cei doi minori au sustras un alt acumulator de la un autoturism.

Următoarea faptă a fost comisă în noaptea de 14/15 martie, când, prin spargerea geamului portierei unei autoutilitare, minorii au furat un CD-player şi, din compartimentul motor, acumulatorul auto. 

Suspecţii au prins curaj, iar în noaptea de 17/18 martie au spart geamurile de la trei autoutilitare parcate pe raza municipiului Rădăuţi, plecând cu un MP3-player, un DVD-player, un radio-casetofon auto şi un stick de memorie.

De la cei doi suspecți, au transmis poliţiştii, s-a reușit recuperarea unui DVD-player, a unui radio-casetofon auto și a unui stick de memorie în valoare de aproximativ 400 de lei, bunuri care au fost predate pe bază de dovadă persoanelor vătămate, restul bunurilor sustrase fiind comercializate de suspecți la terțe persoane, imediat după comiterea furturilor.

“Cercetările continuă sub aspectul comiterii a şapte acte materiale de furt calificat, cei doi minori urmând a fi prezentați pentru expertizare psihiatrică Serviciului de Medicină Legală Suceava”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu. Acesta a ţinut cu această ocazie să transmită încă o dată cetăţenilor o atenţionare privind modul de asigurare a vehiculelor, dar şi cu privire la zonele de parcare şi la bunurile pe care cetăţenii le lasă în interiorul autoturismelor.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi minori de 15 şi 17 ani au spart şapte maşini în două săptămâni.
 Vizualizări articol: 2201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi minori de 15 şi 17 ani au spart şapte maşini în două săptămâni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei