Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2014 - Anul XIX, nr. 66 (5575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Supărare mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Nici n-a apucat bine să se înscăuneze, şi iată că noul preş. al FRF este deja contestat, disecat (la biografie), controversat. Din şirul de rime lipsesc „anchetat”, „inculpat”, „condamnat” şi „încarcerat”, cele care se potriveau mănuşă fostei conduceri pe care se pare că deja o regretă o mare masă de „oameni de fotbal”. Continui să sper că o vor regreta şi mai şi, eventual întocmind şi liste d-astea de susţinător, atunci când se vor finaliza şi dosarele preşedintelui de onoare şi ale bandei sale, toţi numai onoare, cinste şi corectitudine. Cu siguranţă că şi atunci vom auzi aceleaşi chestii: că e vorba de interese de nu se ştiu care fel, că dosarul e politic (!), că „au deranjat”, că etc. Să lăsăm însă speculaţiile futuriste şi să vedem ce-i face pe domnii din suprastructura fotbalistică să-l conteste pe Burleanu. Mă gândesc că vina lui fundamentală e aceea că aparţine altui regn decât cel din care provin aproape toţi ceilalţi. Ideea e că ăsta micu' chiar a trecut (cu folos, evident) prin şcoli, lucru care se vede din discursul său atipic. Adică omul n-o „bate-n cap” ca alde Naşu' ori Corleone, nu prea ştie nici să frece menta, ba are şi o viziune financiar-contabilă care muşcă adânc din sistem: cum adică să nu dai prime (d-alea grele!) la calificarea în turnee finale, femeilor de serviciu, paznicilor şi uşierilor de la FRF!? În plus, pe lângă aşa afront, Burleanu s-a obrăznicit de-a dreptul încercând să-l convingă prin viu grai, adică mergând personal la Roma, să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la Naţională. Ho, Burlene! Cine eşti tu, mă? Antrenorul Naţionalei? Nu, bă, ăla e domnu' Piţurcă. Liber încă. Şi cât e liber, cheamă la lot pe cine vrea muşchii lui, nu mintea ta. În sfârşit, ultima nenorocire comisă de Burleanu e refuzul de a semna pe lista „Free Gică!”. Urmarea? Cea firească: Gică celălalt, cumnatul, declară grevă. Nu mai acceptă nici funcţii federale, şi nici nu mai lasă copii la lot. Ca să fie pace, propun să se facă listă pentru fiecare: şi pentru Copos, şi pentru 2 (trei cu Gigi) Becali, şi pentru Neţoiu, Borcea şi care-or mai fi. Şi preventiv, pentru Naşu' şi Corleone. Iar Burleanu să fie obligat să le semneze pe toate. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supărare mare.
 Vizualizări articol: 2752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Supărare mare4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei