Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2014 - Anul XIX, nr. 24 (5533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pronosticuri gratis pariuri sportive

În ultimii ani, fotbalul (şi sportul, în general) a devenit din ce în ce mai interesant pentru microbiştii din întreaga lume prin prisma apariţiei diverselor case de pariuri online, mereu dispuse să le accepte acestora din urmă pariurile, indiferent că este vorba despre un derbi al Europei sau, de ce nu, un eveniment sportiv care se desfăşoară prin te miri ce colţ al lumii.

Pentru că, în decursul a mai bine de un deceniu de existenţă, casele de pariuri online şi-au îmbunătăţit serviciile într-atât de bine încât, în 2014, pot furniza meciuri de pe întreg mapamondul. Campionatul românesc de fotbal este, de asemenea, inclus în ofertă, ca de altfel şi ligile inferioare (Liga 2, Liga 3) de pe la noi, la care se adaugă şi alte întâlniri din campionatul feminin de fotbal (Superliga).

Amatorii de pronosticuri pot plasa zilnic, indiferent de oră, pariuri pre-meci, dar şi pariuri live, în condiţiile în care majoritatea bookmakerilor, iarăşi, au lucrat intens pe acest segment, ajungându-se ca astăzi să avem doar la un clic distanţă meciuri din Serie A, Primera Division, Eredivisie, dar şi din campionatul Jamaicăi, diferite competiţii de prin Africa, Liga a IV-a din Islanda, doar pentru a numi câteva dintre evenimentele exotice ce fac parte din ofertă.

Cu această ocazie, vă invităm să luaţi parte la această experienţă minunată, a pariurilor sportive, şi să consultaţi principalele noastre pronosticuri de pe site, bazate pe o analiză amănunţită a fiecărui eveniment în parte.

Fotbalul rămâne cel mai pariat sport din lume, în imediata apropiere aflându-se şi tenisul (sau sportul alb, numele sub care este cunoscut tenisul în lume), dar şi alte discipline la fel de interesante, fie că le luăm la pachet şi le denumim generic "sporturi americane" sau le înşirăm după cum urmează: baschet, baseball, hochei pe gheaţă, fotbal american, s.a.m.d.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pronosticuri gratis pariuri sportive.
 Vizualizări articol: 2332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pronosticuri gratis pariuri sportive3.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei