Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2014 - Anul XIX, nr. 24 (5533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Ediţia 2014 a Serbărilor Zăpezii, în a doua jumătate a lunii februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile din Vatra Dornei au hotărât ca Serbările Zăpezii, ediţia 2014, să fie organizate în a doua jumătate a lunii februarie, respectiv în două weekenduri consecutive, 15-16 februarie şi 22-23 februarie. În luarea deciziei s-a ţinut cont şi de faptul că în această perioadă la Vatra Dornei vor fi organizate două competiţii sportive de excepţie pentru judeţul Suceava. Este vorba despre etapa a şaptea, finală, a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală, întrecere rezervată seniorilor (17 şi 19 februarie), şi ediţia a noua a Campionatului Mondial de Juniori la sanie pe pistă naturală (21 şi 23 februarie).

În primul weekend, pe 15 februarie, la ora 19,30, Michael Star va da startul petrecerii din Parcul municipal, după care pe scenă vor urca, începând cu ora 20.00, Rawanne, Alessia, Artisband şi Sore. Ziua de duminică, 16 februarie, va fi dedicată folclorului. Începând cu ora 15.00 vor evolua Ansamblul “Plaiurile Dornelor”, Mădălina Candrea, “Junii Mureşului”, Pamfil Roată, Marius Zgâianu şi Ansamblul „Străjerii Bucovinei”.

Pentru cel de-al doilea weekend, pe 22 februarie, startul se va da pe Pârtia Veveriţa, cu începere de la ora 18.00, când este programată coborârea cu făclii şi lansare de lampioane, apoi petrecerea se va muta în Parcul municipal. Primul pe scenă va fi Michael Star, de la ora 19,30, apoi de la ora 20.00, timp de câte 45 de minute fiecare, vă vor încânta Acces, Maximilian, Ami şi Lora. De la ora 22,45 este programat un foc de artificii.

Duminică, 23 februarie, de la ora 13.00, pe Pârtia Veveriţa sunt programate concursuri şi jocuri distractive cu participarea iubitorilor sporturilor de iarnă din judeţele Suceava, Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

De la ora 15.00, vor evolua pe scena din Parcul municipal Ansamblul „Poieniţa” Poiana Stampei, Ilioara Ştefănel, Miruna şi David Ţăran, Ansamblul „Balada” Bistriţa, Călin Brăteanu şi Ansamblul ,,Dorna Dorului”.

Evenimentul de la Vatra Dornei, devenit deja o tradiţie, este realizat cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local şi al sponsorilor care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ediţia 2014 a Serbărilor Zăpezii, în a doua jumătate a lunii februarie.
 Vizualizări articol: 2690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ediţia 2014 a Serbărilor Zăpezii, în a doua jumătate a lunii februarie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei