Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 ian 2014 - Anul XIX, nr. 1 (5510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Incendiu violent, panică şi locatari evacuaţi, într-un bloc din cartierul George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Locatarii unui bloc de pe strada Zorilor din cartierul George Enescu al municipiului Suceava au avut parte de un debut de an de coşmar, fiind evacuaţi din locuinţe de pompieri în prima zi a lui 2014, după un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul I al imobilului. Pe 1 ianuarie, în jurul orei 21.30, locatarii blocului au sunat la numărul de urgenţe 112 şi au anunţat că într-un apartament de la nivelul 1 a izbucnit un incendiu violent. În scurt timp, fumul a inundat toată scara blocului.

Conform plutonierului adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, „când am ajuns la faţa locului ardea o cameră din apartament în totalitate, cu toate bunurile din interior, materiale textile, bunuri electrocasnice şi mobilier. Fumul inundase deja apartamentul şi se propagase pe întreaga casă a scării. Echipajele de pompieri au intervenit, au bătut din uşă în uşă şi au evacuat persoanele care se aflau acasă. În total, au fost evacuate 20 de persoane de la etajele superioare”. Din fericire, nici un locatar nu a suferit leziuni.

Pompierii au stins focul înainte ca flăcările să se extindă. Au ars obiecte de mobilier, bunuri casnice, aparatură electrică şi electrocasnică, tâmplărie şi materiale textile. Din cauza fumului s-au degradat pereţii apartamentului proprietate a unui anume Ioan Onofrei.

 

Cauza incendiului: un cablu electric defect, cu improvizaţii

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect, cu improvizaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava

Bărbatul locuieşte singur, iar mai mulţi vecini s-au plâns că acesta este recalcitrant şi face adesea scandal.

La puţin timp după ce focul a fost stins, proprietarul apartamentului a ajuns în zonă. Reacţia sa nu a fost una tocmai potrivită momentului. Bărbatul a devenit foarte nervos când a văzut că uşa de la apartament i-a fost spartă şi a cerut ca pompierii să-i suporte paguba creată.

Acesta a refuzat să accepte că incendiul putea izbucni din casa sa, de la instalaţia electrică, acuzând că cineva i-a aruncat o petardă în interiorul apartamentului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu violent, panică şi locatari evacuaţi, într-un bloc din cartierul George Enescu.
 Vizualizări articol: 2735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Incendiu violent, panică şi locatari evacuaţi, într-un bloc din cartierul George Enescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei