Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 ian 2014 - Anul XIX, nr. 1 (5510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Zidul Morţii” va fi iluminat pe timp de noapte

Luni, 6 Ianuarie 2014 (17:21:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prefectul Florin Sinescu a declarat luni că sensul giratoriu de la intersecţia dintre şoseaua de centură a Sucevei şi DN 17, la ieşirea din comuna Şcheia, ar urma să fie iluminat pe timp de noapte. Florin Sinescu a făcut aceste precizări în urma unei şedinţe operative pe care a avut-o cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, pentru găsirea unor soluţii în vederea creşterii siguranţei şoferilor în zona acestui sens giratoriu, acolo unde pilonul aflat în mijlocul DN 17 a fost numit „Zidul Morţii”, după ce patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere. Florin Sinescu a spus că în urma şedinţei s-a stabilit ca în perioada imediat următoare să fie montate benzi rezonatoare, pe trei rânduri, dinspre Gura Humorului spre Suceava, suplimentarea lămpilor cu lumini intermitente, precum şi montarea unei benzi reflectorizante pe sensul giratoriu. „Pe termen lung, în condiţiile menţinerii acestui proiect, pe care nu mai poţi să-l modifici pentru că ar fi costuri prea mari, am propus iluminarea pe timp de noapte a acestei zone”, a spus Sinescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Zidul Morţii” va fi iluminat pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 2486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
„Zidul Morţii” va fi iluminat pe timp de noapte2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Selectie naturala trimis de
( 6 ian 2014, 20:44:54
La un milion si ceva de km facuti si vazut x si x de cazuri,drumuri,ziduri si sensuri giratorii eu propun sa se instaleze cite un "zidul  ☭ " la fiecare iesire din oras si pe drumurile cu cele mai multe accidente .
2.   Păcat de vieţile acelor oameni trimis de
( 6 ian 2014, 21:40:44
Aşa ar fi trebuit să fi făcut de la bun început. Proiectul nu trebuia aprobat dacă nu era sigur.. Păcat de vieţile acelor oameni..."Dacă ar fi fost un panou cu mesaj electoral să vezi câtă lumină ar fi avut îl vedeai de la Stroieşti..."
3.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2014, 21:47:21
bine ar fi daca s/ar putea "ilumina" si mintea multora dintre cei aflati la volan care se cred foarte grozavi , pana provoaca mari nenorociri si chiar si dupa,unii dintre ei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei