Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 ian 2014 - Anul XIX, nr. 1 (5510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poziţia celor de la „Drumuri Naţionale” în legătură cu accidentul de la „Zidul Morţii”

Luni, 6 Ianuarie 2014 (21:02:18)

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a transmis presei poziţia sa în ce priveşte cauzele care au condus la producerea accidentului mortal de vineri noapte, de pe DN 17, din zona şoselei de centură a municipiului Suceava, de la aşa-numitul „Zid al Morţii”.Conform comunicatului CNADNR, sectorul respectiv de drum se află în lucru din anul 2008, iar pe toată perioada desfășurării lucrărilor, antreprenorul - SC Construcţii Feroviare Iaşi SA - este responsabil pentru asigurarea managementului rutier. În seara zilei de 3 ianuarie, pe sectorul de drum unde a avut loc accidentul rutier s-a acţionat cu sare, partea carosabilă fiind umedă, iar condiţiile de vizibilitate erau sub 50 metri din cauza ceţii. Semnalizarea temporară existentă la momentul producerii accidentului rutier era compusă din: presemnalizarea punctului de lucru; presemnalizarea rutei ocolitoare; indicatoare Lucrări + limitare de viteză 70 km/h montate pe acelaşi stâlp (dublate şi pe stânga drumului); indicatoare Depăşirea interzisă + limitare de viteză 50 km/h montate pe acelaşi stâlp (dublate şi pe stânga drumului); indicatoare Lucrări + limitare de viteză 30 km/h montate pe acelaşi stâlp (dublate şi pe stânga drumului); 82 de balize şi 31 de lămpi cu lumină intermitentă; indicatoare cu chenar galben Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase – 5 bucăți; depozit de balast în faţa rambleului din pământ armat (infrastructura pentru Varianta de Ocolire a municipiului Suceava); parapet metalic de protecţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poziţia celor de la „Drumuri Naţionale” în legătură cu accidentul de la „Zidul Morţii”.
 Vizualizări articol: 3929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Poziţia celor de la „Drumuri Naţionale” în legătură cu accidentul de la „Zidul Morţii”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sec trimis de
( 7 ian 2014, 10:49:29
..de drumuri nationale; comunicat mai prost intocmit si care se termina brusc, ca o plesnitura de bici; multi tampiti sunt in lumea asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei