Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 ian 2014 - Anul XIX, nr. 1 (5510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Marin confirmă căsătoria cu Tuncay Öztürk, într-un mesaj publicat pe Facebook

Vedeta de televiziune Andreea Marin a confirmat că s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Öztürk, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, sâmbătă dimineaţă, scrie MEDIAFAX.

Medicul turc Tuncay Öztürk a spus că s-a căsătorit cu Andreea Marin, într-un mesaj publicat vineri pe contul său de Facebook.

"Dragi prieteni, am avut o relaţie destul de bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit întotdeauna ca această relaţie să fie ferită de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodată despre relaţia noastră nicăieri. Am făcut paşi importanţi în relaţia noastră, în viaţa noastră privată. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă nu ne-am gândit doar la noi, ci şi la familia noastră. Am prezentat-o anterior pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi mândru întotdeauna să am alături de mine ca soţie o femeie atât de minunată. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi un An nou fericit", a scris medicul Tuncay Öztürk, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Informaţia a fost confirmată sâmbătă dimineaţă de vedeta de televiziune, printr-un mesaj publicat pe aceeaşi platformă de socializare.

În acest mesaj, Andreea Marin explică faptul că a ales să facă acest pas în discreţie pentru a-şi proteja familia şi a se bucura de acest moment "fără fast, simplu şi cu decenţa potrivită amândurora".

"Aş vrea tare mult să vă rog să nu vă supăraţi pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsă de respect, ci doar o dorinţă profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment", mai scrie vedeta TV.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. au anunţat, la începutul anului 2013, pe conturile lor de Facebook, că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

La scurt timp de la divorţ, Andreea Marin, în vârstă de 39 de ani, a început o relaţie cu medicul turc Tuncay Öztürk, cu 11 ani mai tânăr decât ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Marin confirmă căsătoria cu Tuncay Öztürk, într-un mesaj publicat pe Facebook.
 Vizualizări articol: 8590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Andreea Marin confirmă căsătoria cu Tuncay Öztürk, într-un mesaj publicat pe Facebook1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei