Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 ian 2014 - Anul XIX, nr. 1 (5510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

Revelion 2014

Peste 10.000 de suceveni au sărbătorit Revelionul în aer liber, cu muzică și focuri de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revelionul în aer liber, eveniment organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, a atras și anul acesta peste 10.000 de suceveni, care au venit să petreacă în parcarea centrului comercial și să închine un pahar de șampanie la miezul nopții, sub focurile de artificii care au luminat cerul Sucevei mai bine de 12 minute.

Iubitorii muzicii populare au avut ocazia să asculte și să danseze pe melodiile a zeci de interpreți consacrați, precum Sorin Filip, Marius Zgâianu, Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, George Finiş, Margareta Clipa, Gabriela Teişanu, Andreea Chisăliţă, Rodica Andronic sau Nicoleta Cojocaru.

Petrecerea a început la ora 20.00 cu spectacole de muzică populară susţinute de Mirela Aanei, Roxana Sava, Laura Haidău, Manuela Pohoaţă şi Gheorghiţă Rotaru.

Talentații membri ai trupei Odyssey au fost cei care au schimbat ritmul muzicii, venind cu un suflu nou, de rock de pe plaiurile sucevene, completându-se cu binecunoscuta trupă Vița de Vie, care a concertat înainte de miezul nopții, după focoasa reprezentație a lui Sony Flame şi a trupei sale de dansatori, care au şi renunţat la haine, de la brâu în sus, în ciuda frigului din lunca Sucevei.

Deşi vocea tinerei interprete Ami răsună zilnic la radiouri şi pe la TV, cu piese precum „Deja vu” sau „Otra vez”, prestaţia ei pe scenă nu prea i-a impresionat pe cei prezenţi la spectacol.

Lipsa de implicare a spectatorilor s-a făcut simţită şi la următoarea apariţie pe scenă, a cunoscutei trupe Viţa de Vie.

Deși, de obicei, ritmurile melodiilor trupei Vița de Vie fac mulțimile să sară și să strige într-un suflet „Basul și cu toba mare” sau „Varzăăă!”, spectatorii suceveni au fost foarte apatici, lipsind până şi aplauzele, la final. 

După ce Adrian Despot a părăsit scena, descumpănit de reacția, sau mai bine zis de lipsa totală de reacție a publicului sucevean, pe scenă a urcat frumoasa interpretă de muzică populară Dana Dăncilă, care a înveselit ultimele minute din 2013 cu ritmuri populare, invitându-l apoi pe scenă pe primarul Sucevei, Ion Lungu. Edilul sucevean le-a mulțumit sucevenilor pentru sprijinul acordat în 2013 și le-a urat „un an nou mai bun”, invitându-i să numere împreună secundele rămase până la trecerea în 2014.

Imediat cupă aceea cerul Sucevei a fost luminat de superbe focuri de artificii, care i-au ținut pe suceveni cu privirile ațintite spre cer mai bine de 12 minute. De altfel, acesta a fost cel mai apreciat spectacol din programul de Revelion.

Distracția a mai continuat până spre ora 2,00 dimineaţa, cel căruia i-a revenit misiunea de a întreţine atmosfera între concerte şi a de a introduce artiştii pe scenă fiind consilierul local Cornel Grosar.

Jandarmii şi poliţiştii suceveni au fost de asemeni prezenţi la Revelionul în aer liber, dar nu ca spectatori, ci în interes de serviciu, 60 de cadre ale forţelor de ordine fiind mobilizate pentru ca un asemenea eveniment să se desfăşoare fără incidente neplăcute.

Plecarea spre casă a unei mari părţi dintre cei prezenţi, după miezul nopţii, a bulversat traficul rutier de pe principala arteră de circulație a Sucevei timp zeci de minute, încât mulţi suceveni, în special cei din cartierul Burdujeni, au preferat să meargă pe jos spre casele lor, decât să stea blocaţi în trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10.000 de suceveni au sărbătorit Revelionul în aer liber, cu muzică și focuri de artificii.
 Vizualizări articol: 1856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 10.000 de suceveni au sărbătorit Revelionul în aer liber, cu muzică și focuri de artificii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei