Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 253 (5460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala Voluntarilor

Festivalul Şanselor Tale, ediţia a IX-a, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Suceava va avea loc vineri, 8 noiembrie, începând cu ora 14:00, în Sala „Ştefan cel Mare” din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, Gala Voluntarilor, eveniment organizat în cadrul Festivalului Şanselor Tale, ediţia a IX-a. Evenimentul va fi deschis oficial de Costel Juravlea, coordonator proiect „Bucovina Book Academy”, după care va urma o prezentare a Festivalului Şanselor Tale, ediţia a IX-a, pe tema „Educaţie pentru Cetăţenie, Familie şi Profesie”.

Nu vor lipsi nici scurte prezentări ale voluntarilor implicaţi în proiect, la secţiunea „Voluntarii au cuvântul”, „Oportunităţi de voluntariat 2014”, prezentarea conceptului „Bucovina Book Academy”. În jurul orei 15:30 va avea loc festivitatea de premiere a voluntarilor din cadrul proiectului „Bucovina Book Academy”. Peste 40 de voluntari vor fi premiaţi în cadrul Galei Voluntariatului.

 

4.500 de cărţi au fost colectate, centralizate şi donate în Republica Moldova

Campania de colectare de carte „Bucovina Book Academy”, care a debutat în luna aprilie, a fost organizată de Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, în parteneriat cu Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES). După cum a declarat Costel Juravlea, coordonator proiect „Bucovina Book Academy”, de la începutul proiectului şi până în prezent, „14 instituţii s-au alăturat iniţiativei noastre, printre care Universitatea <Ştefan cel Mare> Suceava, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Liga Studenţilor din Universitatea <Aurel Vlaicu> Arad, Asociaţia ACDC, Şcoala Gimnazială Nr. 28 Galaţi, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul Naţional de Informatică <Spiru Haret> Suceava, Colegiul Tehnic <Petru Muşat> Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dimăcheni, judeţul Botoşani, Colegiul Tehnic <Grigore Cobălcescu> Moineşti, judeţul Bacău, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi şi Şcoala Gimnazială Păltinoasa”.

În cadrul proiectului, 4.500 de cărţi au fost colectate, centralizate şi donate către cinci Centre de Recuperare Neuropsihiatrică din Republica Moldova, din localităţile Brânzeni, Soroca, Chişinau şi Dubăsari. Juravlea a completat că peste 40 de voluntari au contribuit zilnic la diseminarea proiectului şi la activităţile de colectare, etichetare şi centralizare a cărţilor.

Lucia Popescu, pensionară în vârstă de 77 de ani, din Suceava, a donat proiectului întreaga sa colecţie de reviste “Formula As”, însumând peste 1.000 de exemplare, colecţie care va fi donată Centrului de Bătrâni din Chişinău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Şanselor Tale, ediţia a IX-a, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul Şanselor Tale, ediţia a IX-a, la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei