Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Duminică dimineaţă

Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla alături de trei amici s-a izbit de un stâlp de beton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 5.50, pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, când un autoturism Dacia Logan, în care se aflau patru tineri, s-a izbit violent de un stâlp de beton de la reţeaua de electrificare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, unul dintre tineri, Ioan Macovei, în vârstă de 19 ani, din localitate, a decedat la aproximativ trei ore de la accident, în timp ce era transferat cu ambulanţa spre Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii susţin că Ioan Macovei a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe partea stângă a sensului său de mers.

Culmea, dintre cei trei tineri din autoturismul Dacia Logan, unul a scăpat fără nici o zgârietură, iar ceilalţi doi au suferit leziuni pentru care au nevoie de maxim cinci zile de îngrijiri medicale, neimpunându-se internarea acestora.

La faţa locului au intervenit în primă fază pompierii din modulul SMURD al Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc. „Aceştia au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de intervenţii (balizarea zonei, verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile şi deconectarea bornelor de la baterie) şi, concomitent, au acordat primul ajutor medical răniţilor şi au ajutat la transportul acestora la spital”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla alături de trei amici s-a izbit de un stâlp de beton.
 Vizualizări articol: 7134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla alături de trei amici s-a izbit de un stâlp de beton3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante! trimis de
( 7 oct 2013, 13:32:11
Tinerete, teribilism, viteza, lipsa de experienta, etc..... toti adultii am trecut prin astea mai mult sau mai ponderat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei