Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Controale

Razie a poliţiei în piaţa de la Vereşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 20 de poliţişti au descins ieri, între orele 7.00-12.00, la târgul organizat pe raza comunei Vereşti, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii actelor de comerţ ilicit  (comerţ cu animale şi produse de origine animală, material lemnos, produse agricole etc.).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, pe lângă poliţişti au participat la acţiunea de ieri şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Suceava.

În total, explică Epureanu, au fost 52 de controale la comercianţii din piaţă, fiind aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.180 de lei.

De asemenea, au fost confiscaţi 104 mc material lemnos, în valoare de 36.900 de lei.

Cea mai drastică sancţiune a fost aplicată unei societăţi care comercializează material lemnos şi în depozitul căreia a intrat o cantitate de 23 metri cubi de cherestea fără dovadă a provenienţei, sens în care s-a luat măsura confiscării valorice a acesteia şi aplicarea unor amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene a arătat că razia de ieri de la Vereşti reprezintă finalizarea unui plan de acţiune iniţiat de comanda inspectoratului pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii la regimul silvic şi economic, derulat de la începutul lunii octombrie.

„În total, în perioada 1-6 octombrie, în cadrul acestor acţiuni poliţiştii au efectuat 326 de controale şi au aplicat 254 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 100.000 de lei, fiind constatate şapte infracţiuni. De asemenea, au fost confiscaţi peste 330 mc material lemnos”, a precizat inspectorul principal Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliţiei în piaţa de la Vereşti.
 Vizualizări articol: 2693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Razie a poliţiei în piaţa de la Vereşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
( 7 oct 2013, 17:28:57
In toate pietele din judet e la fel ca la noi in veresti . Carne pe la colturi de gard , prin curti , marfuri expirate sau perisabile care sunt interzise comertul cu ele pe taraba , hale unde se vinde branza care seamana a toalete si mizerabile , valutisti care schimba bani ilegal , marfuri fara factura sau adusa de la ucraineni si tot asa . Asa ca pietele sunt cele mai bune locuri unde se poate face un comert ilicit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei