Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Steliana Miron: Banii din exploatarea pădurilor din judeţ să fie trimişi de Guvern pentru finalizarea şoselei de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea Steliana Miron cere Guvernului să aloce 10% din valoarea masei lemnoase exploatate în judeţul Suceava pentru finalizarea şoselei de centură a municipiului reşedinţă de judeţ. În opinia senatorului din zona de munte a judeţului Suceava, este inadmisibil ca bogăţiile de la noi să fie exploatate draconic, iar în final pentru diferite investiţii să se întoarcă doar o sumă foarte mică.

„În condiţiile în care din judeţul Suceava s-au exploatat resurse, în special masă lemnoasă în valoare de peste 3 miliarde de euro, prin Direcţia Silvică Suceava, beneficiară fiind Romsilva, judeţul Suceava având un rol important de contributor la PIB-ul României, consideraţi că finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Suceava trebuie să se facă după epuizarea exploatărilor masei lemnoase existente în judeţul Suceava?”, este întrebarea adresată de Vasilica Steliana Miron către ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

Parlamentarul sucevean spune că din discuţiile pe care le-a avut cu oamenii din zonă, aceştia nu au explicaţii pentru lipsa de interes a guvernanţilor pentru obiectivele majore din judeţ, iar şoseaua de centură a municipiului Suceava este cel mai elocvent exemplu.

În opinia Stelianei Miron, şoseaua de centură a municipiului Suceava este cea mai importantă investiţie din ultimii 23 de ani, dar din cauza lipsei de implicare a celor care ar trebui să aloce banii, lucrările stagnează şi nu se vor finaliza nici în acest an.

„Ca propunere alternativă, în cazul în care nu găsiţi sursă de finanţare pentru acest proiect, ar fi alocarea a 10% din contravaloarea masei lemnoase exploatate din judeţul Suceava”, este varianta de lucru avansată de Steliana Vasilica Miron către ministrul Transporturilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron: Banii din exploatarea pădurilor din judeţ să fie trimişi de Guvern pentru finalizarea şoselei de centură.
 Vizualizări articol: 1618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steliana Miron: Banii din exploatarea pădurilor din judeţ să fie trimişi de Guvern pentru finalizarea şoselei de centură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei