Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 230 (5437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Activitate

Momente artistice prezentate de elevi de la Palatul Copiilor, la „Caravana isteţilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii din cadrul cercurilor de Dans sportiv, Dans clasic, Pictură, Cenaclu literar/Teatru, Muzică ușoară, Muzică populară, au prezentat duminică, 29 septembrie, în incinta Shopping City Suceava, mai multe momente artistice, în cadrul acţiunii „Caravana isteţilor”. Elevii au fost însoţiţi de profesorii Aida Petre, Mirela Duminică, Petronela Rusu, Alina Șandru, Mihai Lungoci, Daniel Aneculăesei, Cristina Maxim, Liviu Maftean, Carolina Vieriu și Biatrice Choleva, care au sprijinit bunul mers al acțiunii de duminică.

Revista “Bubu – cel mai bun prieten”, iniţiatorul „Caravanei isteţilor”, a adunat zeci de copii pentru un supereveniment vesel, distractiv şi educativ, dedicat lor. Startul evenimentului a fost dat la ora 15.00. Până la ora 19.00, toţi cei prezenţi au avut parte de un program complet, din care nu au lipsit momente artistice, concursuri sportive, concursuri ecologice, concursuri cu tematică rutieră, ceea ce a întărit sloganul acțiunii „Știu, mă informez, deci sunt cel mai bun”.

Revista “Bubu – cel mai bun prieten” este cea mai importantă revistă lunară, exclusiv educaţională, distribuită la nivel naţional, realizată în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Ministerul Mediului şi Poliţia Română – Direcţia Rutieră.
Partenerii Caravanei - reprezentanţii Direcţiei Rutiere - au prezentat o parte din logistică şi i-au încurajat pe copii să se familiarizeze cu acestea, au oferit legitimaţii de “poliţist pentru o zi” şi au testat cunoştinţele celor prezenţi prin jocuri şi concursuri cu tematică rutieră. Au existat şi discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le-au împărtăşit atât copiilor, cât şi adulţilor, din experienţă lor şi le-au prezentat riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Momente artistice prezentate de elevi de la Palatul Copiilor, la „Caravana isteţilor”.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Momente artistice prezentate de elevi de la Palatul Copiilor, la „Caravana isteţilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei