Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ca-n codru

Au tăbărât cu un cuţit, o lopată, un ciocan şi un cric pe clienţii de la masa alăturată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta poliţiei în cazul scandalului de proporţii petrecut la finele săptămânii trecute la Hanul Ilişeşti, în urma căruia patru tineri au fost bătuţi, doi dintre ei fiind şi înjunghiaţi, a dus la identificarea a şase agresori. S-a stabilit că aceştia au tăbărât pe cei patru, care se aflau la o masă alăturată în han, cu un cuţit, o lopată, un ciocan şi un cric. Unul dintre agresori, cel care ar fi scos un cuţit şi a sărit pe cei patru, a fost arestat preventiv.

 

A tăiat doi tineri cu cuţitul, apoi a pus mâna pe o lopată şi a provocat distrugeri 

Reamintim, din ancheta derulată de poliţie rezultă că sâmbăta trecută, în jurul orei 22.00, la invitaţia bucătarului hanului, în restaurant au ajuns trei tineri din Salcea şi unul din municipiul Suceava. Cei patru s-au aşezat la o masă, lângă ei, la o masă alăturată, venind la un moment alţi tineri, care serbau ziua unuia dintre ei. 

Aproximativ trei ore mai târziu între cele două grupuri s-a iscat o altercaţie. În scurt timp localul a devenit un adevărat câmp de bătaie.

S-a stabilit că unul dintre agresori, Alin Grosu, în vârstă de 25 de ani, din Şcheia, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe unul dintre tinerii din Salcea. Pe un altul l-a tăiat la un picior şi la coapsă. Conform anchetei poliţiei, acelaşi tânăr, după ce a fost deposedat de cuţit de un angajat al hanului, a provocat distrugeri în local cu o lopată. Un alt agresor, Costel Sbârcea, în vârstă de 25 de ani, din comuna Ilişeşti, a lovit în victime cu un ciocan, în timp ce Răzvan Moroşan, de 36 de ani, tot din Ilişeşti, este acuzat că a lovit un tânăr cu un cric.

Printre agresorii identificaţi de poliţiei se mai numără Ilie Mugurel Grosu, din Şcheia, frate cu tânărul arestat, şi Dragoş şi Ioan Sbârcea, de asemenea fraţi.

Dintre tinerii agresaţi cele mai grave leziuni le-a suferit Ionuţ V., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, diagnosticat cu plagă înjunghiată care necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale.

 

Un noian de infracţiuni

Conform inspectorului principal Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, „faţă de tânărul în vârstă de 25 de ani care a comis agresiunile cu cuţitul s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, după care a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arest”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de suspecţi pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire şi alte violenţe şi distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au tăbărât cu un cuţit, o lopată, un ciocan şi un cric pe clienţii de la masa alăturată.
 Vizualizări articol: 1840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Au tăbărât cu un cuţit, o lopată, un ciocan şi un cric pe clienţii de la masa alăturată3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei