Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Peste 8.000 de elevi şi preşcolari s-au întors de ieri în unităţile de învăţământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivităţile de deschidere a noului an şcolar la cele patru şcoli gimnaziale, trei licee şi opt grădinițe din municipiul Fălticeni au avut loc în prezența deputatului Ioan Stan, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Rădulescu, a prof. Mariana Drumea - inspector şcolar în management educaţional, a primarului Gheorghe Cătălin Coman, a viceprimarului Gheorghe Aldea, a consilierilor locali şi a preoţilor parohi care au citit rugăciuni pentru elevi şi profesori şi i-au stropit cu apă sfinţită.

Primarul Comana fost prezent în mijlocul elevilor şi al cadrelor didactice la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu”, la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, la Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi la Colegiul „Vasile Lovinescu”, deputatul Ioan Stan la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, prof.  Alexandru Rădulescu, la Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi Colegiul „Vasile Lovinescu”.

La două dintre unităţile de învăţământ, Şcoala „Ion Irimescu” şi Colegiul „Mihai Băcescu”, festivitățile de deschidere a noului an şcolar au început cu un moment de reculegere în memoria cadrelor didactice trecute prematur la cele veşnice în această vară.

 

Investiţiile în instituţiile de învăţământ, o prioritate pentru aleşii locali

Conform primarului Cătălin Coman, noul an şcolar a început la Fălticeni în cele mai bune condiţii din ultimii ani, în această vară fiind derulate investiţii la unităţile de învăţământ de peste 1,8 milioane de le.

„A fost o vară în care s-au realizat numeroase lucrări în fiecare şcoală şi le mulţumesc tuturor directorilor şi profesorilor pentru modul cum s-au implicat în derularea lor. Suntem împreună pe un drum bun, administraţia locală şi-a făcut datoria prin investiţii de 1,8 milioane lei, nu ne oprim aici, dar aşteptăm ca efortul nostru să fie răsplătit de dumneavoastră prin prin seriozitate şi rezultatele obţinute la învăţătură şi la concursurile şcolare”, a declarat primarul Cătălin Coman.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 8.000 de elevi şi preşcolari s-au întors de ieri în unităţile de învăţământ.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 8.000 de elevi şi preşcolari s-au întors de ieri în unităţile de învăţământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei