Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Istorie şi tradiţie

Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava şi-a deschis porțile pentru al 153-lea an de învățământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din Suceava şi-a deschis ieri porţile pentru al 153-lea an de şcolar. Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” i-a întâmpinat pe bobocii de clasa a V-a şi pe cei de clasa a IX-a cu o vreme mohorâtă şi câtea picături de ploaie, ceea ce l-a determinat pe directorul Dan Popescu să susţină că va fi un an rodnic, prin rezultatele pe care elevii de aici le vor obţine în cursul anului de învăţământ 2013-2014.

„Recomandăm tuturor elevilor noştri să-şi dezvolte personalitatea, ignorând underground-ul pseudoeducativ care, din păcate, îşi face tot mai mult loc şi în comunitatea noastră”, le-a spus profesorul Dan Popescu celor câteva sute de copii şi părinţi prezenţi la festivitatea prilejuită de deschiderea noului an şcolar.

La manifestările de ieri au fost prezente şi o serie de oficialităţi, în frunte cu prefectul de Suceava, Florin Sinescu. Fost elev al Colegiului „Ştefan cel Mare”, Sinescu nu şi-a putut ascunde emoţiile şi le-a transmis elevilor să aibă parte de un an şcolar cât mai fructuos şi să se gândească deja la vacanţa de anul viitor.

În faţa celor prezenţi au mai vorbit Ilie Niţă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, dar şi Gabriela Scutaru, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava şi profesor al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

Discursurile conducerii liceului şi ale invitaţilor au fost precedate de o slujbă religioasă şi de un mesaj transmis elevilor, părinţilor şi dascălilor de către PF Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe din România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava şi-a deschis porțile pentru al 153-lea an de învățământ.
 Vizualizări articol: 2671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava şi-a deschis porțile pentru al 153-lea an de învățământ4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei