Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În instanţă

Primarul Olărean îi cere daune de 300.000 de lei consilierului local Andronachi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PDL din Rădăuţi, Aurel Olărean, l-a chemat în sala de judecată pe consilierul local din partea UNPR Traian Andronachi, căruia îi cere despăgubiri de 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi). În acţiunea înregistrată la Judecătoria Rădăuţi, Aurel Olărean susţine că, începând din anul 2012, consilierul local a făcut „afirmaţii mincinoase, nefondate şi denigratoare în mai multe articole publicate în presa scrisă şi presa online”.

„În situaţia mea, consider că prin afirmaţiile formulate împotriva mea, mi-a fost cauzat un prejudiciu de imagine, mi-a fost lezată onoarea şi demnitatea persoanei subsemnatului, iar comunitatea rădăuţeană a fost instigată împotriva mea, având în vedere funcţia pe care o ocup”, se arată în plângerea înregistrată la Judecătoria Rădăuţi.

În cursul zilei de ieri, am încercat să discutăm cu Aurel Olărean mai pe larg despre acest subiect. În stilul său caracteristic, edilul din Rădăuţi a menţionat că nu-şi mai aduce aminte ce a scris în cererea de chemare în judecată şi nici suma exactă pe care doreşte s-o obţină de la consilierul local Traian Andronachi.

De cealaltă parte, consilierul Andronachi s-a declarat amuzat de demersul primarului Olărean şi consideră că prin declaraţiile sale nu a făcut altceva decât să informeze populaţia din Rădăuţi despre anumite chestiuni reale.

„Se pare că pentru domnul primar Aurel Olărean a devenit o practică să formuleze plângeri şi reclamaţii nu doar împotriva celor care au opinii, cum este situaţia mea, ci şi împotriva propriilor subalterni de la primărie. Cred, însă, că prin aceste acţiuni domnul Olărean încearcă să-şi <repare> imaginea pe care şi-a construit-o singur de-a lungul timpului şi despre care mass-media a relatat în repetate rânduri ştiri cu caracter de imoralitate sau mai grave, începând din septembrie 1991.

În calitate de consilier, consider, cu atât mai mult, că este de datoria mea să aduc la cunoştinţa opiniei publice adevărul. Ne-am săturat cu toţii de jocuri de imagine, însă domnul Olărean, în loc să se ocupe de problemele pe care le ştim, şi Rădăuţiul are destule, încearcă să intimideze în această manieră, şi care, din păcate, nu e singura”, a menţionat Traian Andronachi.

Dosarul Olărean versus Andronachi a fost înregistrat la Judecătoria Rădăuţi în luna iulie, dar până acum nu a fost încă stabilit un termen de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean îi cere daune de 300.000 de lei consilierului local Andronachi.
 Vizualizări articol: 1970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Primarul Olărean îi cere daune de 300.000 de lei consilierului local Andronachi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Procesomanul trimis de
(16 sep 2013, 16:07:01
pentru margineanul asta incult corupt si nesimtit onoare este ceva ca o palarie, pe care o scapi jos, o scuturi si o pui in cap ca noua sau poate fi rascumparata cu un oarecare pret estimat de el. ma intreb la cat este de mizerabil poate vreo suma sa-l mai spele? botitul se simte sifonat???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei