Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune gravă

Patru tineri care petreceau la Hanul Ilişeşti, bătuţi şi tăiaţi cu un cuţit de un grup de localnici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri care au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la Hanul Ilişeşti au  fost bătuţi, doi dintre ei fiind şi înjunghiaţi, după ce s-au încăierat cu un grup de localnici. Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 1.00 din noapte, conform anchetei poliţiei din grupul agresorilor făcând parte patru tineri din Ilişeşti.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că sâmbătă, în jurul orei 22.00, la invitaţia bucătarului hanului, în restaurant au ajuns trei tineri din Salcea şi unul din municipiul Suceava. Cei patru s-au aşezat la o masă, lângă ei, la o masă alăturată, venind la un moment dat alţi patru tineri. Trei ore mai târziu, după ce s-a consumat mult alcool, între cele două grupuri a izbucnit un scandal.

 

Personalul de la han a intervenit şi s-a evitat o tragedie

Unul dintre localnici, precizează poliţia, a scos un cuţit şi a început să-i lovească pe tinerii de la masa alăturată. Din fericire, personalul hanului a intervenit pentru a potoli spiritele şi s-a evitat o tragedie. Recepţionerul de la han a reuşit să-i ia cuţitul agresorului.  

„Agresorul a fost deposedat de cuțit de un angajat al localului, iar grupul de tineri din Ilișești a plecat spărgând geamul termopan al celor două uși de la intrare și distrugând o masă aflată în holul cabanei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Dosar penal pentru trei infracţiuni. Doi dintre agresori au fost prinşi 

La faţa locului au ajuns în scurt timp trei ambulanţe, care i-au preluat pe cei patru tineri agresaţi.

După investigaţiile medicale s-a stabilit că Ionuţ V., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, a fost înjunghiat în abdomen, având o leziune care necesită în jur de 15 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, Mihai B., de 24 de ani, din Salcea, a fost diagnosticat cu plagă tăiată la gamba dreaptă şi la coapsa dreaptă. Mai uşor au scăpat Andrei C., în vârstă de 27 de ani, din Salcea, diagnosticat cu contuzie de antebraţ stâng şi contuzie buză superioară, şi Sebastian H., de 26 de ani, din Salcea, diagnosticat şi el cu contuzie abdominală.

Până ieri, poliţia reuşise să dea de doi dintre tinerii din grupul agresor. Suspecţii poliţiei sunt doi fraţi, Ioan şi Dragoş Zbîrcea, în vârstă de 23, respectiv 28 de ani, ambii din comuna Ilişeşti. Aceştia au recunoscut că au fost implicaţi în altercaţie şi în schimbul de lovituri, însă nu şi că ar fi avut cuţit asupra lor. Ei au mai susţinut că scandalul a plecat de la grupul de tineri din Salcea. Aceştia, aflaţi sub influenţa alcoolului, ar fi sărit primii la bătaie. Poliţiştii au date şi despre ceilalţi autori, însă până aseară aceştia nu au fost găsiţi, fiind daţi dispăruţi.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”ultraj contra bunelor moravuri”, ”distrugere” şi ”loviri sau alte violenţe” 

„Cele patru victime urmează să fie examinate medico-legal, iar în  funcție de numărul de zile de îngrijiri acordate, se va face încadrarea juridică a faptei. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal, precum şi  participaţia acestora”, a declarat inspectorul principal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri care petreceau la Hanul Ilişeşti, bătuţi şi tăiaţi cu un cuţit de un grup de localnici.
 Vizualizări articol: 2213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Patru tineri care petreceau la Hanul Ilişeşti, bătuţi şi tăiaţi cu un cuţit de un grup de localnici2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei