Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea noului an şcolar

Luni, 16 Septembrie 2013 (16:14:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Ion Lungu a participat astăzi la deschiderea noului an şcolar la 10 instituţii de învăţământ, din toate cartierele municipiului Suceava.

Şeful municipalităţii sucevene a ţinut să fie prezent, pentru al 10-lea an consecutiv, la festivitatea de deschidere de an a şcolilor şi liceelor care au beneficiat de importante fonduri de la bugetul local, pentru lucrări de reparaţii şi investiţii.

Programul de deschidere a anului şcolar a început la ora 08.00, prima pe listă fiind Şcoala Gimnazială Nr. 8, din cartierul George Enescu, acolo unde, în ultimii 10 ani, au fost făcute investiţii serioase de la bugetul local.

Curtea Şcolii Nr. 9 „Ion Creangă”, din cartierul Obcini, s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul foarte mare de elevi şi părinţi prezenţi la deschiderea de an şcolar.

Lungu a ţinut să le ureze „bun venit!” celor din clasa pregătitoare şi bobocilor, dar s-a adresat şi părinţilor, cărora le-a transmis: „Pentru a avea performanţă, este nevoie de o colaborare perfectă între familie şi şcoală. Cea mai bună investiţie a părinţilor este cea pentru pregătirea copiilor, şcolarizarea lor!”.

Alături de primar, la deschiderea de an şcolar s-a aflat şi fostul director al şcolii Constantin Mărgineanu, care deţine acum funcţia de director al Casei Corpului Didactic.

Turul de forţă al edilului sucevean a continuat cu Şcoala Gimnazială Nr. 7 (Iţcani), Şcoala Gimnazială Nr. 10 (Burdujeni), Şcoala Gimnazială Nr. 11 (Burdujeni), Şcoala Gimnazială Nr. 6 (Burdujeni Sat), Şcoala Gimnazială Nr. 5 (Burdujeni), Colegiul Naţional „Petru Rareş” (Centru), Liceul cu Program Sportiv (George Enescu), Colegiul Naţional „Spiru Haret” (George Enescu).

La o parte din şcolile şi liceele vizitate, Lungu a inaugurat noul an şcolar alături de senatorul Ovidiu Donţu, deputatul Ştefan Băişanu, dar şi de consilierii locali care fac parte din Consiliul de Administraţie al respectivelor unităţi de învăţământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea noului an şcolar.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Ion Lungu, prezent la deschiderea noului an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei