Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Avocatul Paul Rusu a fost exclus din PC şi a pierdut calitatea de consilier local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local sucevean Paul Rusu, care a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute sub acuzaţia de dare de mită, a fost exclus din Partidul Conservator şi i s-a retras sprijinul politic, condiţii în care a pierdut calitatea de consiler local.

Imediat după întrunirea liderilor Partidului Conservator Suceava, care s-au întâlnit sâmbătă, la Rădăuţi, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Conservator, senatorul Mihai Neagu, a declarat: „Ne-am reunit în şedinţă extraordinară având un singur punct pe ordinea de zi, retragerea sprijinului politic acordat consilierului municipal Paul Rusu şi excluderea sa din partid. Faptele pe care el le-a comis sunt de o gravitate majoră, gradul de pericol social este sporit în cazul lui prin faptul că fiind avocat avea cunoştinţă de consecinţele pe care le produce o asemenea faptă. Domnul Rusu nu mai era activ în organizaţie încă din luna aprilie, când a fost înlocuit de la conducerea filialei, moment în care am preluat eu interimatul şi apoi am fost ales în funcţia de lider. Repet, nu am mai avut relaţii pe linie politică şi încă de mai mult timp în urmă i-am atras atenţia, în condiţiile în care am observat că avea o înclinaţie spre a înfrânge legea penală, că nu este pe un drum bun, pentru că unele fapte pe care el nu le respingea îi vor aduce necazuri. Personal îmi pare rău, i-am cunoscut familia, copiii, dar trebuie să suporte consecinţele legii... Suntem convinşi că justiţia îşi face datoria”, a declarat şeful Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Conservator, senatorul Mihai Neagu.

Avocatul Paul Rusu a fost arestat pentru 29 de zile după ce a încercat să mituiască un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, căruia i-a oferit 5.000 de euro pentru a interveni pe lângă un coleg în vederea muşamalizării unui dosar care privea infracţiuni la regimul rutier.

 

Rusu va fi înlocuit în Consiliul Local de un membru PNL

Liderul PC Suceava a mai arătat că locul lui Rusu din deliberativul sucevean va fi ocupat, conform protocolului cu Alianţa de Centru Dreapta, de un liberal. „În cadrul Alianţei de Centru Dreapta există un protocol care stipulează faptul că atunci când un consilier local PC nu mai poate să mai să îndeplinească această funcţie, acesta să fie înlocuit de un supleant de pe lista PNL. Am discutat cu domnul preşedinte Alexandru Băişanu acest aspect şi urmează ca dumnealui să nominalizeze înlocuitorul”, a precizat preşedintele PC Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avocatul Paul Rusu a fost exclus din PC şi a pierdut calitatea de consilier local.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avocatul Paul Rusu a fost exclus din PC şi a pierdut calitatea de consilier local5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei